Stormschade

Een storm kan flinke schade aan uw dak toebrengen: verloren dakpannen, lekkage of zelfs een volledig kapot dak. Wanneer er niets aan gedaan wordt of slechts gedeeltelijk, kan de schade makkelijk verergeren.

Een  kapot dak leidt vervolgens weer tot verdere schade aan bijvoorbeeld de onderliggende isolatie en kan zelfs rot en schimmelvorming tot gevolg hebben. Ook de dakconstructie zelf en de inboedel die onder het dak staat, kunnen aangetast worden.

Stormschade melden

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Wat te doen bij stormschade?

Stormschade kan aardig in de papieren lopen als er niet tijdig wordt ingegrepen. Gelukkig wordt stormschade meestal vergoed via de verzekering, waardoor de kosten voor uzelf laag blijven. Na het uitvoeren van de werkzaamheden regelt de verzekeraar het schadebedrag direct met ons.

Hoe weet ik of er stormschade is?

Als er een fikse storm heeft huisgehouden kunt u aan de hand van de onderstaande punten controleren of uw dak stormschade heeft opgelopen. Naast storm is het ook verstandig om na hevige regenval uw dak(en) na te gaan:

 

  • Bitumen dakbedekking: controleer op een goede bevestiging van het dak, voldoende ballast en een winddichte dakrand
  • Pannendak: check of er losliggende pannen zijn
  • Plat dak: kijk of er geen water op blijf liggen en of het water goed kan weglopen via de afvoer
  • Schoorsteen: loop de schoorsteen na op scheuren in het metselwerk

Kom in contact

Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?