Stormschade

Een storm kan flinke schade aan uw dak toebrengen: verloren dakpannen, lekkage of zelfs een volledig kapot dak. Wanneer er niets aan gedaan wordt of slechts gedeeltelijk, kan de schade makkelijk verergeren.

Een  kapot dak leidt vervolgens weer tot verdere schade aan bijvoorbeeld de onderliggende isolatie en kan zelfs rot en schimmelvorming tot gevolg hebben. Ook de dakconstructie zelf en de inboedel die onder het dak staat, kunnen aangetast worden.

Aanvraag formulier

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer

Wat te doen bij stormschade

Stormschade kan aardig in de papieren lopen als er niet tijdig wordt ingegrepen. Gelukkig wordt stormschade meestal vergoed via de verzekering, waardoor de kosten voor uzelf laag blijven. Na het uitvoeren van de werkzaamheden regelt de verzekeraar het schadebedrag direct met ons.

Hoe weet ik of er stormschade is?

Als er een fikse storm heeft huisgehouden kunt u aan de hand van de onderstaande punten controleren of uw dak stormschade heeft opgelopen. Naast storm is het ook verstandig om na hevige regenval uw dak(en) na te gaan:

 

  • Bitumen dakbedekking: controleer op een goede bevestiging van het dak, voldoende ballast en een winddichte dakrand
  • Pannendak: check of er losliggende pannen zijn
  • Plat dak: kijk of er geen water op blijf liggen en of het water goed kan weglopen via de afvoer
  • Schoorsteen: loop de schoorsteen na op scheuren in het metselwerk

Kom in contact

Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

Bitumen dakbedekking: controleer op een goede bevestiging van het dak, voldoende ballast en een winddichte dakrand

Pannendak: check of er losliggende pannen zijn

Plat dak: kijk of er geen water op blijft liggen en of het water goed weg kan lopen via de afvoer

Schoorsteen: controleer op scheuren in het metselwerk

Voorkomen is beter dan genezen

Stormschade voorkomen

Om er zeker van te zijn dat uw dak in goede conditie verkeert, kunt u het beste een dakexpert inschakelen die elk jaar een inspectie uitvoert. Als extra service aan u verleent Dakdekker Brummer geheel vrijblijvende dakinspecties.

Dakdekker Brummer is goed voor uw dak:

  • Ervaren en gecertificeerde dakdekkers
  • Alleen A-kwaliteit producten
  • 10 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden
  • 1 contactpersoon vanaf offerte tot oplevering
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Al uw dakwerkzaamheden kunt u bij 1 bedrijf onderbrengen

Door onze 35 jaar ervaring geven wij 10 jaar garantie op onze daken.

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat uw tevredenheid voorop. Daarom voeren wij uw project uit met de best mogelijke service. En gebruiken wij altijd de beste materialen. Mede hierdoor kunnen wij 10 jaar tevredenheidsgarantie geven!

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Sabrina Varenhorst
Sabrina Varenhorst
02/11/2020
Duidelijke offerte en uitmuntend werk geleverd. Fijne partij om mee te werken, zowel in uitvoering als in communicatie. Dat ook nog tegen scherpe tarieven. Een aanrader!.
Elizabeth Reinders
Elizabeth Reinders
01/11/2020
Wij zijn zeer tevreden met Dakdekker Brummer, vriendelijk, goede prijs en goed werk! leveren ze, raad het iedereen aan bedankt.
JJBHaushaltswaren
JJBHaushaltswaren
01/11/2020
Wij zijn uitermate tevreden over Dakdekker Brummer De service als perfect ervaren, keurig volgens afspraak alles in orde gemaakt. Zelfs extra werk was geen probleem en direct probleem oplossen dikke 10 verdiend. Vriendelijk bedankt voor de goede service.
Bas de Bruin
Bas de Bruin
16/10/2020
Eigenaresse van het bedrijf is positief, direct in de benadering en daadkrachtig. Vragen worden direct beantwoord. Extra werkzaamheden kunnen direct overlegd en uitgevoerd worden. Dakdekkers werken snel en netjes.
Lucienne B.
Lucienne B.
02/10/2020
Echt een aanrader!
Stephan van Holsteijn
Stephan van Holsteijn
04/06/2020
Wij hebben een erg prettige samenwerking ervaren met dit bedrijf voor het renoveren en isoleren van ons platte dak. Snelle responsetijd, heldere offerte en een scherpe prijs. Duidelijke communicatie en ook een tussentijdse aanpassing was geen probleem. Het werk werd netjes en snel uitgevoerd door ervaringen vakmensen.
Tha Bos
Tha Bos
24/05/2020
Perfect bedrijf! Goede kwaliteit en snel!

Boek snel, wij repareren sneller

Vraag een vrijblijvende dakinspectie aan

Of het nu over dakwerken, onderhoud, renovatie, reparatie of nieuwe dakbedekking gaat, u kunt voor alles wat met daken te maken heeft bij ons terecht. Zoek niet verder, maar vul het aanvraagformulier in! Dan ontvangt u snel onze reactie.

Aanvraag formulier

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?