Stormschade

Een storm kan flinke schade aan uw dak toebrengen: verloren dakpannen, lekkage of zelfs een volledig kapot dak. Wanneer er niets aan gedaan wordt of slechts gedeeltelijk, kan de schade makkelijk verergeren.

Een  kapot dak leidt vervolgens weer tot verdere schade aan bijvoorbeeld de onderliggende isolatie en kan zelfs rot en schimmelvorming tot gevolg hebben. Ook de dakconstructie zelf en de inboedel die onder het dak staat, kunnen aangetast worden.

Stormschade melden

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Wat te doen bij stormschade?

Stormschade kan aardig in de papieren lopen als er niet tijdig wordt ingegrepen. Gelukkig wordt stormschade meestal vergoed via de verzekering, waardoor de kosten voor uzelf laag blijven. Na het uitvoeren van de werkzaamheden regelt de verzekeraar het schadebedrag direct met ons.

Hoe weet ik of er stormschade is?

Als er een fikse storm heeft huisgehouden kunt u aan de hand van de onderstaande punten controleren of uw dak stormschade heeft opgelopen. Naast storm is het ook verstandig om na hevige regenval uw dak(en) na te gaan:

 

  • Bitumen dakbedekking: controleer op een goede bevestiging van het dak, voldoende ballast en een winddichte dakrand
  • Pannendak: check of er losliggende pannen zijn
  • Plat dak: kijk of er geen water op blijf liggen en of het water goed kan weglopen via de afvoer
  • Schoorsteen: loop de schoorsteen na op scheuren in het metselwerk

Kom in contact

Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

Bitumen dakbedekking: controleer op een goede bevestiging van het dak, voldoende ballast en een winddichte dakrand

Pannendak: check of er losliggende pannen zijn

Plat dak: kijk of er geen water op blijft liggen en of het water goed weg kan lopen via de afvoer

Schoorsteen: controleer op scheuren in het metselwerk

Voorkomen is beter dan genezen

Stormschade voorkomen

Om er zeker van te zijn dat uw dak in goede conditie verkeert, kunt u het beste een dakexpert inschakelen die elk jaar een inspectie uitvoert. Als extra service aan u verleent Dakdekker Brummer geheel vrijblijvende dakinspecties.

Dakdekker Brummer is goed voor uw dak:

  • Ervaren en gecertificeerde dakdekkers
  • Alleen A-kwaliteit producten
  • 10 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden
  • 1 contactpersoon vanaf offerte tot oplevering
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Al uw dakwerkzaamheden kunt u bij 1 bedrijf onderbrengen

Door onze 35 jaar ervaring geven wij 10 jaar garantie op onze daken.

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat uw tevredenheid voorop. Daarom voeren wij uw project uit met de best mogelijke service. En gebruiken wij altijd de beste materialen. Mede hierdoor kunnen wij 10 jaar tevredenheidsgarantie geven!

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Tessa L.
Tessa L.
09/03/2024
Wij hebben ons hele dak laten vervangen en meteen laten isoleren. Snelle en duidelijke communicatie, ook wanneer er tussendoor iets geregeld moest worden. Open en transparant over de te leveren diensten. We werden goed op de hoogte gehouden over hoe het proces eruit zou komen te zien en tijdig geïnformeerd wanneer wat zou gebeuren. Daarbij werd er hard gewerkt en snel geschakeld, waardoor het dak vrij snel klaar was (minder dan 1 week tijd).
Annet Spijker
Annet Spijker
26/01/2024
Het dak is geisoleerd en er zijn nieuwe dakpannen gelegd; Snelle communicatie, goed overleg en oplossingen als er onvoorzien zaken anders lopen. Wij zijn tevreden over het resultaat
JW H.
JW H.
26/12/2023
Slecht advies. Compleet afwijkend met wat anderen zeggen.
Rich Zjak
Rich Zjak
11/11/2023
Wij hebben onze dakpannen door Brummer laten vervangen en gelijk het dak later isoleren. Alles volgens afspraak. Achteraf kwamen we er achter dat de ontluchting van de wc was afgeblind en we een rioollucht binnen hadden. Melding van gemaakt en kwamen diezelfde middag nog langs om het te fixen. Top!
Ger Plas
Ger Plas
07/11/2023
Door een collega van mij, ben ik dit bedrijf gaan bellen omdat deze ook van buiten af isoleert na een telefoontje kwam ze even kijken en alles duidelijk vertellen het bedrijf is recht door zee en harde werkers Ze hebben mijn dak in vier dagen eraf gehaald en alles vernieuwd chapoo Dit bedrijf beveel ik zeker aan
caroline pompe
caroline pompe
21/06/2023
Tijdens de hoosbui van gisteravond stroomde het water keihard bij mij naar binnen. Zojuist contact gehad met dit bedrijf. Ze vroeg door naar details en op basis daarvan kon zij een duidelijke diagnose stellen. Ze legde heel duidelijk uit hoe de dakconstructie in elkaar zit en hoe het probleem met de goot op te lossen is. En gaf advies over vervolgstappen. En ook hoe ik dat ook zelf zou kunnen doen. Heel duidelijk een vrouw met hart voor haar werk. Topservice!
Familie van Mierlo
Familie van Mierlo
01/03/2023
Wij hebben goede ervaringen met dakdekker Brummer. Ik had diverse partijen benaderd, maar kreeg van hen snel een reactie. Er werd snel een intake gepland met kort daarna een offerte. Zodra de juiste dakpannen leverbaar waren werd de klus snel ingepland. Wij hebben het dak laten isoleren, de dakpannen laten vervangen en de schoorsteen laten verwijderen. Verder hebben we de boeiboorden aan de kopkant laten afwerken met trespa. Alle werkzaamheden zijn zeer vakkundig opgepakt door 3 Engels sprekende werknemers uit Slowakije. Zij waren zeer vriendelijk en beleefd, maar nog belangrijker: ze leverden ook echt vakwerk af. En na afloop werd alles netjes opgeruimd. Ik zou hen aan iedereen aanbevelen.
Kimberly Lamers -Cuiper
Kimberly Lamers -Cuiper
24/02/2023
Wij hebben een dakrenovatie laten doen bij dakdekker Brummer. Ik kwam bij dit bedrijf terecht na het lezen van de reviews. Binnen 1 dag respons gehad. Die week nog is ze langs geweest. We hebben nogal wat meegemaakt als het om aannemers gaat. Ze was zo begripvol en professioneel. Recht voor ze raap, duidelijke offerte. Een week later belde ze op, de dag erna gingen ze al beginnen! Als er een probleem was werd dit duidelijk gecommuniceerd! Nazorg achteraf ook keurig. Bij bellen voor zorgen binnen 24 uur stonden ze voor de deur. Ik kan ze iedereen aanraden! Alleen maar lof voor dit bedrijf echt waar.
Nanna Verhoeff
Nanna Verhoeff
15/02/2023
Perfecte ervaring met dit bedrijf. Maria regelt alles supergoed, snel en staat altijd open voor vragen en overleg. De dekkers hebben heel hard en snel gewerkt en waren superaardig en netjes. Echt een hele goede ervaring!
Sander Boelen
Sander Boelen
07/02/2023
Hierbij onze complimenten voor het werk aan ons dak enkele weken geleden. Isolatie en bitumen, uitstekend resultaat!😃

Boek snel, wij repareren sneller

Vraag een vrijblijvende dakinspectie aan

Of het nu over dakwerken, onderhoud, renovatie, reparatie of nieuwe dakbedekking gaat, u kunt voor alles wat met daken te maken heeft bij ons terecht. Zoek niet verder, maar vul het aanvraagformulier in! Dan ontvangt u snel onze reactie.

Terugbelverzoek

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


WhatsApp openen
Hulp nodig?
Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?