Dakreparatie

Het is belangrijk dat u op de hoogte bent van de staat van uw dak. Het is misschien niet iets waar u snel aan denkt, maar bij mogelijke problemen kan er dan tijdig gehandeld worden. Dakbedekking bij een plat dak veroudert bijvoorbeeld sneller dan bij een schuin dak. Schade aan het dak heeft niet alleen gevolgen voor het huis, maar ook voor uw gezondheid. Bij daken, in veel gevallen bij oudere daken, komt het regelmatig voor dat er enkele dakpannen sneuvelen. Ook ontstaan er scheuren in de nokvorst, of laat de nokvorst los.
In deze gevallen moet snel actie ondernomen worden en een dakreparatie worden ingepland. Water sluipt namelijk gemakkelijk door het dak en kan zorgen voor lekkage.

Dakreparatie melden

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Laat uw daklekkage verhelpen
door Dakdekker Brummer!

Een dakinspectie kan schade voorkomen. Maar heeft u al schade aan uw dakbedekking? Dan is Dakdekker Brummer er voor u. Als u ontdekt dat uw dak niet meer volledig waterdicht is, kom dan snel in actie. Hoe langer u wacht met repareren, hoe meer schade lekkage kan aanbrengen en hoe groter de kans dat uw dakconstructie wordt aangetast. Bij lekkage komt Dakdekker Brummer snel langs om uw dak te bekijken. In de meeste gevallen krijgen wij met een kleine dakreparatie het dak weer waterdicht.

Kom in contact

Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

Lekkende dakgoten

Kapotte of scheef liggende dakpannen

Water op het platte dak

Vochtige plekken op het plafon en gele kringen

Lekkend water

Scheuren en uitgedroogd lood

Scheuren in de bitumen dak bedekking

we vragen het ons allemaal eens af

Wanneer is een dakreparatie nodig?

Weet u niet precies of een dakreparatie nodig is of waaraan u dit kunt merken? Hieronder staan diverse punten, waarbij het belangrijk is om snel in actie te komen:

  • Lekkende dakgoten
  • Kapotte of scheefliggende dakpannen
  • Water op het platte dak
  • Vochtige plekken of gele kringen op het plafond
  • Lekkend water
  • Scheuren en uitgedroogd lood
  • Scheuren in bitumen dakbedekking​​​​

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat uw tevredenheid voorop. Daarom voeren wij uw project uit met de best mogelijke service. En gebruiken wij altijd de beste materialen. Mede hierdoor kunnen wij 10 jaar tevredenheidsgarantie geven!

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Tessa L.
Tessa L.
09/03/2024
Wij hebben ons hele dak laten vervangen en meteen laten isoleren. Snelle en duidelijke communicatie, ook wanneer er tussendoor iets geregeld moest worden. Open en transparant over de te leveren diensten. We werden goed op de hoogte gehouden over hoe het proces eruit zou komen te zien en tijdig geïnformeerd wanneer wat zou gebeuren. Daarbij werd er hard gewerkt en snel geschakeld, waardoor het dak vrij snel klaar was (minder dan 1 week tijd).
Annet Spijker
Annet Spijker
26/01/2024
Het dak is geisoleerd en er zijn nieuwe dakpannen gelegd; Snelle communicatie, goed overleg en oplossingen als er onvoorzien zaken anders lopen. Wij zijn tevreden over het resultaat
JW H.
JW H.
26/12/2023
Slecht advies. Compleet afwijkend met wat anderen zeggen.
Rich Zjak
Rich Zjak
11/11/2023
Wij hebben onze dakpannen door Brummer laten vervangen en gelijk het dak later isoleren. Alles volgens afspraak. Achteraf kwamen we er achter dat de ontluchting van de wc was afgeblind en we een rioollucht binnen hadden. Melding van gemaakt en kwamen diezelfde middag nog langs om het te fixen. Top!
Ger Plas
Ger Plas
07/11/2023
Door een collega van mij, ben ik dit bedrijf gaan bellen omdat deze ook van buiten af isoleert na een telefoontje kwam ze even kijken en alles duidelijk vertellen het bedrijf is recht door zee en harde werkers Ze hebben mijn dak in vier dagen eraf gehaald en alles vernieuwd chapoo Dit bedrijf beveel ik zeker aan
caroline pompe
caroline pompe
21/06/2023
Tijdens de hoosbui van gisteravond stroomde het water keihard bij mij naar binnen. Zojuist contact gehad met dit bedrijf. Ze vroeg door naar details en op basis daarvan kon zij een duidelijke diagnose stellen. Ze legde heel duidelijk uit hoe de dakconstructie in elkaar zit en hoe het probleem met de goot op te lossen is. En gaf advies over vervolgstappen. En ook hoe ik dat ook zelf zou kunnen doen. Heel duidelijk een vrouw met hart voor haar werk. Topservice!
Familie van Mierlo
Familie van Mierlo
01/03/2023
Wij hebben goede ervaringen met dakdekker Brummer. Ik had diverse partijen benaderd, maar kreeg van hen snel een reactie. Er werd snel een intake gepland met kort daarna een offerte. Zodra de juiste dakpannen leverbaar waren werd de klus snel ingepland. Wij hebben het dak laten isoleren, de dakpannen laten vervangen en de schoorsteen laten verwijderen. Verder hebben we de boeiboorden aan de kopkant laten afwerken met trespa. Alle werkzaamheden zijn zeer vakkundig opgepakt door 3 Engels sprekende werknemers uit Slowakije. Zij waren zeer vriendelijk en beleefd, maar nog belangrijker: ze leverden ook echt vakwerk af. En na afloop werd alles netjes opgeruimd. Ik zou hen aan iedereen aanbevelen.
Kimberly Lamers -Cuiper
Kimberly Lamers -Cuiper
24/02/2023
Wij hebben een dakrenovatie laten doen bij dakdekker Brummer. Ik kwam bij dit bedrijf terecht na het lezen van de reviews. Binnen 1 dag respons gehad. Die week nog is ze langs geweest. We hebben nogal wat meegemaakt als het om aannemers gaat. Ze was zo begripvol en professioneel. Recht voor ze raap, duidelijke offerte. Een week later belde ze op, de dag erna gingen ze al beginnen! Als er een probleem was werd dit duidelijk gecommuniceerd! Nazorg achteraf ook keurig. Bij bellen voor zorgen binnen 24 uur stonden ze voor de deur. Ik kan ze iedereen aanraden! Alleen maar lof voor dit bedrijf echt waar.
Nanna Verhoeff
Nanna Verhoeff
15/02/2023
Perfecte ervaring met dit bedrijf. Maria regelt alles supergoed, snel en staat altijd open voor vragen en overleg. De dekkers hebben heel hard en snel gewerkt en waren superaardig en netjes. Echt een hele goede ervaring!
Sander Boelen
Sander Boelen
07/02/2023
Hierbij onze complimenten voor het werk aan ons dak enkele weken geleden. Isolatie en bitumen, uitstekend resultaat!😃

Makkelijke aanvraag, sterke aanpak

Vraag jouw vrijblijvende dakinspectie vandaag aan

Werkzaam in een straal van circa 60 min. Rondom Rotterdam. Vul het formulier in en we nemen direct contact met je op! Je kan ook op elk moment van de dag bellen naar 085 3001 777  of je kunt ons bereiken via mail op offerte@dakdekkerbrummer.nl.

Terugbelverzoek

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Door onze 35 jaar ervaring geven wij 10 jaar garantie op onze daken.

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?