Dakreparatie

Het is belangrijk dat u op de hoogte bent van de staat van uw dak. Het is misschien niet iets waar u snel aan denkt, maar bij mogelijke problemen kan er dan tijdig gehandeld worden. Dakbedekking bij een plat dak veroudert bijvoorbeeld sneller dan bij een schuin dak. Schade aan het dak heeft niet alleen gevolgen voor het huis, maar ook voor uw gezondheid. Bij daken, in veel gevallen bij oudere daken, komt het regelmatig voor dat er enkele dakpannen sneuvelen. Ook ontstaan er scheuren in de nokvorst, of laat de nokvorst los.
In deze gevallen moet snel actie ondernomen worden en een dakreparatie worden ingepland. Water sluipt namelijk gemakkelijk door het dak en kan zorgen voor lekkage.

Aanvraag formulier

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer

Laat uw daklekkage verhelpen
door Dakdekker Brummer!

Een dakinspectie kan schade voorkomen. Maar heeft u al schade aan uw dakbedekking? Dan is Dakdekker Brummer er voor u. Als u ontdekt dat uw dak niet meer volledig waterdicht is, kom dan snel in actie. Hoe langer u wacht met repareren, hoe meer schade lekkage kan aanbrengen en hoe groter de kans dat uw dakconstructie wordt aangetast. Bij lekkage komt Dakdekker Brummer snel langs om uw dak te bekijken. In de meeste gevallen krijgen wij met een kleine dakreparatie het dak weer waterdicht.

Kom in contact

Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

Lekkende dakgoten

Kapotte of scheef liggende dakpannen

Water op het platte dak

Vochtige plekken op het plafon en gele kringen

Lekkend water

Scheuren en uitgedroogd lood

Scheuren in de bitumen dak bedekking

we vragen het ons allemaal eens af

Wanneer is een dakreparatie nodig?

Weet u niet precies of een dakreparatie nodig is of waaraan u dit kunt merken? Hieronder staan diverse punten, waarbij het belangrijk is om snel in actie te komen:

  • Lekkende dakgoten
  • Kapotte of scheefliggende dakpannen
  • Water op het platte dak
  • Vochtige plekken of gele kringen op het plafond
  • Lekkend water
  • Scheuren en uitgedroogd lood
  • Scheuren in bitumen dakbedekking​​​​

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat uw tevredenheid voorop. Daarom voeren wij uw project uit met de best mogelijke service. En gebruiken wij altijd de beste materialen. Mede hierdoor kunnen wij 10 jaar tevredenheidsgarantie geven!

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Sabrina Varenhorst
Sabrina Varenhorst
02/11/2020
Duidelijke offerte en uitmuntend werk geleverd. Fijne partij om mee te werken, zowel in uitvoering als in communicatie. Dat ook nog tegen scherpe tarieven. Een aanrader!.
Elizabeth Reinders
Elizabeth Reinders
01/11/2020
Wij zijn zeer tevreden met Dakdekker Brummer, vriendelijk, goede prijs en goed werk! leveren ze, raad het iedereen aan bedankt.
JJBHaushaltswaren
JJBHaushaltswaren
01/11/2020
Wij zijn uitermate tevreden over Dakdekker Brummer De service als perfect ervaren, keurig volgens afspraak alles in orde gemaakt. Zelfs extra werk was geen probleem en direct probleem oplossen dikke 10 verdiend. Vriendelijk bedankt voor de goede service.
Bas de Bruin
Bas de Bruin
16/10/2020
Eigenaresse van het bedrijf is positief, direct in de benadering en daadkrachtig. Vragen worden direct beantwoord. Extra werkzaamheden kunnen direct overlegd en uitgevoerd worden. Dakdekkers werken snel en netjes.
Lucienne B.
Lucienne B.
02/10/2020
Echt een aanrader!
Stephan van Holsteijn
Stephan van Holsteijn
04/06/2020
Wij hebben een erg prettige samenwerking ervaren met dit bedrijf voor het renoveren en isoleren van ons platte dak. Snelle responsetijd, heldere offerte en een scherpe prijs. Duidelijke communicatie en ook een tussentijdse aanpassing was geen probleem. Het werk werd netjes en snel uitgevoerd door ervaringen vakmensen.
Tha Bos
Tha Bos
24/05/2020
Perfect bedrijf! Goede kwaliteit en snel!

Makkelijke aanvraag, sterke aanpak

Vraag jouw vrijblijvende dakinspectie vandaag aan

Werkzaam in een straal van circa 60 min. Rondom Rotterdam. Vul het formulier in en we nemen direct contact met je op! Je kan ook op elk moment van de dag bellen naar 085 3001 777  of je kunt ons bereiken via mail op offerte@dakdekkerbrummer.nl.

Door onze 35 jaar ervaring geven wij 10 jaar garantie op onze daken.

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?