Daklekkage

Grote lekkages in uw dak merkt u in de meeste gevallen zelf op. Kleine lekkages kunnen echter langere tijd over het hoofd worden gezien. Daar komt u vaak pas achter als ze groter worden en schade veroorzaken aan bijvoorbeeld plafond of behang.

Om (meer) schade te voorkomen, is het daarom essentieel snel te handelen bij (het vermoeden van) een daklekkage.

Denkt u dat u te maken heeft met een lekkage, of er binnenkort last van kan krijgen? Dakdekker Brummer is gespecialiseerd in het voorkomen en verhelpen van daklekkages. Maak gebruik van onze 24 uursservice als u snel hulp nodig heeft. Wij zijn beschikbaar op elk moment van de dag én nacht.

Daklekkage melden

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Oorzaken daklekkage

Daklekkage kan verschillende oorzaken hebben. Vooral het wisselende Nederlandse weer heeft veel invloed op de dakbedekking en de kans op daklekkage.

De meest voorkomende oorzaken van daklekkage zijn:

 • Een verstopte dakgoot
 • Afgewaaide, gescheurde of kapotte dakpannen
 • Scheuren in de dakbedekking
 • Een poreuze nokvorst
 • Verouderd daklood bij schoorstenen en dakkapellen
 • Verkeerde afwatering van het dak

  Kom in contact

  Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

  Hoe weet ik of ik lekkage heb?

  Een daklekkage is zonder speciale apparatuur pas te herkennen als de lekkage al behoorlijk vergevorderd is. Er is dan al sprake van vocht dat uw huis is binnengedrongen.

  Een daklekkage is te herkennen aan:

  • Een vochtige zolder
  • Muffe geur op zolder
  • Vochtplekken op het plafond of de muur
  • Schimmel
  • Loslatend behang

   Lekkage zo snel mogelijk oplossen

   Het is belangrijk lekkage zo snel mogelijk op te lossen. Hoe langer u wacht hoe meer schade de lekkage veroorzaakt. In het ergste geval leidt de lekkage tot schade aan de dakconstructie zelf. Dan zou het hele dak vervangen moeten worden.

   Dakdekker Brummer heeft al ruim 35 jaar ervaring met daklekkage. Hierdoor hebben wij de kennis en kunde om de oorzaak van de lekkage snel op te sporen en te verhelpen.

   Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, zodat wij wanneer dit nodig is direct langs kunnen komen.

   Daklekkage voorkomen

   Natuurlijk is het voorkomen van een lek dak beter en goedkoper dan het genezen ervan. U kunt zelf regelmatig de afvoer en de dakgoot controleren en schoonmaken en een eventuele verstopping verhelpen.

   De beste manier om lekkages te voorkomen is door regelmatig uw dak te laten inspecteren. Zo  worden zwakke plekken in uw dak tijdig ontdekt en gerepareerd.

   Dakdekker Brummer doet altijd eerst een vrijblijvende dakinspectie met gratis advies.

   Door onze 35 jaar ervaring geven wij 10 jaar garantie op onze daken.

   Tevredenheidsgarantie

   Voor ons staat uw tevredenheid voorop. Daarom voeren wij uw project uit met de best mogelijke service. En gebruiken wij altijd de beste materialen. Mede hierdoor kunnen wij 10 jaar tevredenheidsgarantie geven!

   Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

   Tessa L.
   Tessa L.
   09/03/2024
   Wij hebben ons hele dak laten vervangen en meteen laten isoleren. Snelle en duidelijke communicatie, ook wanneer er tussendoor iets geregeld moest worden. Open en transparant over de te leveren diensten. We werden goed op de hoogte gehouden over hoe het proces eruit zou komen te zien en tijdig geïnformeerd wanneer wat zou gebeuren. Daarbij werd er hard gewerkt en snel geschakeld, waardoor het dak vrij snel klaar was (minder dan 1 week tijd).
   Annet Spijker
   Annet Spijker
   26/01/2024
   Het dak is geisoleerd en er zijn nieuwe dakpannen gelegd; Snelle communicatie, goed overleg en oplossingen als er onvoorzien zaken anders lopen. Wij zijn tevreden over het resultaat
   JW H.
   JW H.
   26/12/2023
   Slecht advies. Compleet afwijkend met wat anderen zeggen.
   Rich Zjak
   Rich Zjak
   11/11/2023
   Wij hebben onze dakpannen door Brummer laten vervangen en gelijk het dak later isoleren. Alles volgens afspraak. Achteraf kwamen we er achter dat de ontluchting van de wc was afgeblind en we een rioollucht binnen hadden. Melding van gemaakt en kwamen diezelfde middag nog langs om het te fixen. Top!
   Ger Plas
   Ger Plas
   07/11/2023
   Door een collega van mij, ben ik dit bedrijf gaan bellen omdat deze ook van buiten af isoleert na een telefoontje kwam ze even kijken en alles duidelijk vertellen het bedrijf is recht door zee en harde werkers Ze hebben mijn dak in vier dagen eraf gehaald en alles vernieuwd chapoo Dit bedrijf beveel ik zeker aan
   caroline pompe
   caroline pompe
   21/06/2023
   Tijdens de hoosbui van gisteravond stroomde het water keihard bij mij naar binnen. Zojuist contact gehad met dit bedrijf. Ze vroeg door naar details en op basis daarvan kon zij een duidelijke diagnose stellen. Ze legde heel duidelijk uit hoe de dakconstructie in elkaar zit en hoe het probleem met de goot op te lossen is. En gaf advies over vervolgstappen. En ook hoe ik dat ook zelf zou kunnen doen. Heel duidelijk een vrouw met hart voor haar werk. Topservice!
   Familie van Mierlo
   Familie van Mierlo
   01/03/2023
   Wij hebben goede ervaringen met dakdekker Brummer. Ik had diverse partijen benaderd, maar kreeg van hen snel een reactie. Er werd snel een intake gepland met kort daarna een offerte. Zodra de juiste dakpannen leverbaar waren werd de klus snel ingepland. Wij hebben het dak laten isoleren, de dakpannen laten vervangen en de schoorsteen laten verwijderen. Verder hebben we de boeiboorden aan de kopkant laten afwerken met trespa. Alle werkzaamheden zijn zeer vakkundig opgepakt door 3 Engels sprekende werknemers uit Slowakije. Zij waren zeer vriendelijk en beleefd, maar nog belangrijker: ze leverden ook echt vakwerk af. En na afloop werd alles netjes opgeruimd. Ik zou hen aan iedereen aanbevelen.
   Kimberly Lamers -Cuiper
   Kimberly Lamers -Cuiper
   24/02/2023
   Wij hebben een dakrenovatie laten doen bij dakdekker Brummer. Ik kwam bij dit bedrijf terecht na het lezen van de reviews. Binnen 1 dag respons gehad. Die week nog is ze langs geweest. We hebben nogal wat meegemaakt als het om aannemers gaat. Ze was zo begripvol en professioneel. Recht voor ze raap, duidelijke offerte. Een week later belde ze op, de dag erna gingen ze al beginnen! Als er een probleem was werd dit duidelijk gecommuniceerd! Nazorg achteraf ook keurig. Bij bellen voor zorgen binnen 24 uur stonden ze voor de deur. Ik kan ze iedereen aanraden! Alleen maar lof voor dit bedrijf echt waar.
   Nanna Verhoeff
   Nanna Verhoeff
   15/02/2023
   Perfecte ervaring met dit bedrijf. Maria regelt alles supergoed, snel en staat altijd open voor vragen en overleg. De dekkers hebben heel hard en snel gewerkt en waren superaardig en netjes. Echt een hele goede ervaring!
   Sander Boelen
   Sander Boelen
   07/02/2023
   Hierbij onze complimenten voor het werk aan ons dak enkele weken geleden. Isolatie en bitumen, uitstekend resultaat!😃

   Makkelijke aanvraag, sterke aanpak

   Vraag jouw vrijblijvende dakinspectie vandaag aan

   Werkzaam in een straal van circa 60 min. Rondom Rotterdam. Vul het formulier in en we nemen direct contact met je op! Je kan ook op elk moment van de dag bellen naar 085 3001 777  of je kunt ons bereiken via mail op offerte@dakdekkerbrummer.nl.

   Terugbelverzoek

   Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


   WhatsApp openen
   Hulp nodig?
   Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?