Daklekkage

Grote lekkages in uw dak merkt u in de meeste gevallen zelf op. Kleine lekkages kunnen echter langere tijd over het hoofd worden gezien. Daar komt u vaak pas achter als ze groter worden en schade veroorzaken aan bijvoorbeeld plafond of behang.

Om (meer) schade te voorkomen, is het daarom essentieel snel te handelen bij (het vermoeden van) een daklekkage.

Denkt u dat u te maken heeft met een lekkage, of er binnenkort last van kan krijgen? Dakdekker Brummer is gespecialiseerd in het voorkomen en verhelpen van daklekkages. Maak gebruik van onze 24 uursservice als u snel hulp nodig heeft. Wij zijn beschikbaar op elk moment van de dag én nacht.

Contact formulier

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer

Oorzaken daklekkage

Daklekkage kan verschillende oorzaken hebben. Vooral het wisselende Nederlandse weer heeft veel invloed op de dakbedekking en de kans op daklekkage.

De meest voorkomende oorzaken van daklekkage zijn:

 • Een verstopte dakgoot
 • Afgewaaide, gescheurde of kapotte dakpannen
 • Scheuren in de dakbedekking
 • Een poreuze nokvorst
 • Verouderd daklood bij schoorstenen en dakkapellen
 • Verkeerde afwatering van het dak

  Kom in contact

  Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

  Hoe weet ik of ik lekkage heb?

  Een daklekkage is zonder speciale apparatuur pas te herkennen als de lekkage al behoorlijk vergevorderd is. Er is dan al sprake van vocht dat uw huis is binnengedrongen.

  Een daklekkage is te herkennen aan:

  • Een vochtige zolder
  • Muffe geur op zolder
  • Vochtplekken op het plafond of de muur
  • Schimmel
  • Loslatend behang

   Lekkage zo snel mogelijk oplossen

   Het is belangrijk lekkage zo snel mogelijk op te lossen. Hoe langer u wacht hoe meer schade de lekkage veroorzaakt. In het ergste geval leidt de lekkage tot schade aan de dakconstructie zelf. Dan zou het hele dak vervangen moeten worden.

   Dakdekker Brummer heeft al ruim 35 jaar ervaring met daklekkage. Hierdoor hebben wij de kennis en kunde om de oorzaak van de lekkage snel op te sporen en te verhelpen.

   Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, zodat wij wanneer dit nodig is direct langs kunnen komen.

   Daklekkage voorkomen

   Natuurlijk is het voorkomen van een lek dak beter en goedkoper dan het genezen ervan. U kunt zelf regelmatig de afvoer en de dakgoot controleren en schoonmaken en een eventuele verstopping verhelpen.

   De beste manier om lekkages te voorkomen is door regelmatig uw dak te laten inspecteren. Zo  worden zwakke plekken in uw dak tijdig ontdekt en gerepareerd.

   Dakdekker Brummer doet altijd eerst een vrijblijvende dakinspectie met gratis advies.

   Door onze 35 jaar ervaring geven wij 10 jaar garantie op onze daken.

   Tevredenheidsgarantie

   Voor ons staat uw tevredenheid voorop. Daarom voeren wij uw project uit met de best mogelijke service. En gebruiken wij altijd de beste materialen. Mede hierdoor kunnen wij 10 jaar tevredenheidsgarantie geven!

   Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

   Sabrina Varenhorst
   Sabrina Varenhorst
   02/11/2020
   Duidelijke offerte en uitmuntend werk geleverd. Fijne partij om mee te werken, zowel in uitvoering als in communicatie. Dat ook nog tegen scherpe tarieven. Een aanrader!.
   Elizabeth Reinders
   Elizabeth Reinders
   01/11/2020
   Wij zijn zeer tevreden met Dakdekker Brummer, vriendelijk, goede prijs en goed werk! leveren ze, raad het iedereen aan bedankt.
   JJBHaushaltswaren
   JJBHaushaltswaren
   01/11/2020
   Wij zijn uitermate tevreden over Dakdekker Brummer De service als perfect ervaren, keurig volgens afspraak alles in orde gemaakt. Zelfs extra werk was geen probleem en direct probleem oplossen dikke 10 verdiend. Vriendelijk bedankt voor de goede service.
   Bas de Bruin
   Bas de Bruin
   16/10/2020
   Eigenaresse van het bedrijf is positief, direct in de benadering en daadkrachtig. Vragen worden direct beantwoord. Extra werkzaamheden kunnen direct overlegd en uitgevoerd worden. Dakdekkers werken snel en netjes.
   Lucienne B.
   Lucienne B.
   02/10/2020
   Echt een aanrader!
   Stephan van Holsteijn
   Stephan van Holsteijn
   04/06/2020
   Wij hebben een erg prettige samenwerking ervaren met dit bedrijf voor het renoveren en isoleren van ons platte dak. Snelle responsetijd, heldere offerte en een scherpe prijs. Duidelijke communicatie en ook een tussentijdse aanpassing was geen probleem. Het werk werd netjes en snel uitgevoerd door ervaringen vakmensen.
   Tha Bos
   Tha Bos
   24/05/2020
   Perfect bedrijf! Goede kwaliteit en snel!

   Makkelijke aanvraag, sterke aanpak

   Vraag jouw vrijblijvende dakinspectie vandaag aan

   Werkzaam in een straal van circa 60 min. Rondom Rotterdam. Vul het formulier in en we nemen direct contact met je op! Je kan ook op elk moment van de dag bellen naar 085 3001 777  of je kunt ons bereiken via mail op offerte@dakdekkerbrummer.nl.

   WhatsApp openen
   Hulp nodig?
   Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?