Met spoed service nodig

Soms is het noodzakelijk dat een schade aan een dak zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Het is mogelijk dat er in een zware storm schade aan uw dak is ontstaan, u wilt dan natuurlijk dat deze schade zo snel mogelijk wordt verholpen. Neem voor een dakreparatie met spoed contact op met Dakdekker Brummer via het spoednummer
06-29577459

Spoedreparatie nodig? Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk, zo niet direct terug!​

Spoedreparatie melden

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Binnen een uur bij u op het dak

Als u heeft gebeld, staan wij in de regel binnen een uur bij u op het dak. Wij repareren de schade en/of sporen de bron van de lekkage op en proberen het probleem gelijk in zijn geheel op te lossen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan zorgen wij voor een tijdelijke noodvoorziening om verdere schade te voorkomen.

Wij raden u af om zelf het dak op te gaan. Het is beter om dit aan professionals over te laten.

Bel ons direct

Wij werken 24 uur per dag en 7 dagen in de week, want zelfs in de nacht kunnen er problemen aan uw dak ontstaan. Als u ons belt en doorgeeft wat uw spoedgeval is, dan staan wij binnen een uur bij uw op het dak.

Door onze 35 jaar ervaring geven wij 10 jaar garantie op onze daken.

Boek snel, wij repareren sneller

Vraag een vrijblijvende dakinspectie aan

Of het nu over dakwerken, onderhoud, renovatie, reparatie of nieuwe dakbedekking gaat, u kunt voor alles wat met daken te maken heeft bij ons terecht. Zoek niet verder, maar vul het aanvraagformulier in! Dan ontvangt u snel onze reactie.

Terugbelverzoek

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


WhatsApp openen
Hulp nodig?
Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?