Dakrenovatie, Dakbedekking,
Dakisolatie en Zink- & Loodwerk

Dakdekker Wassenaar

Op zoek naar een betrouwbare dakdekker in Wassenaar? Bij ons bent u aan het juiste adres! Met onze jarenlange ervaring en expertise staan wij klaar om al uw dakproblemen aan te pakken. Of het nu gaat om een dakreparatie, dakrenovatie of dakonderhoud, wij leveren hoogwaardige diensten om ervoor te zorgen dat uw dak in optimale staat verkeert. Lees verder en ontdek waarom wij de beste keuze zijn voor al uw dakbehoeften in Wassenaar.

Neem contact met ons op.

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


U kunt ons inschakelen voor diverse dakwerkzaamheden

Onze dakdekkers in Wassenaar zijn stuk voor stuk professionals met een grondige kennis van diverse dakmaterialen en technieken. Of u nu een pannendak, bitumineus dak of een groendak heeft, wij hebben de expertise om uw dakproject tot een succes te maken. Met oog voor detail en precisie zorgen onze vakmensen voor duurzame oplossingen die de levensduur van uw dak verlengen en de waarde van uw woning verhogen.

Wij begrijpen dat dakproblemen zich op de meest onverwachte momenten kunnen voordoen en dat een snelle reactie van essentieel belang is. Daarom bieden wij een spoedservice aan, zodat u in geval van nood snel geholpen kunt worden. Of het nu gaat om een lekkage, stormschade of andere dringende dakreparatie, wij staan 24/7 voor u klaar om de nodige herstelwerkzaamheden uit te voeren.

Naast het verhelpen van dakproblemen, kunnen wij ook uw dak regelmatig onderhouden om problemen in de toekomst te voorkomen. Met ons professionele dakonderhoud zorgen wij ervoor dat uw dak in optimale conditie blijft. Van inspectie en reiniging tot het herstellen van kleine gebreken, wij nemen de zorg voor uw dak uit handen, zodat u zich kunt concentreren op andere zaken.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare dakdekker in Wassenaar, zoek dan niet verder. Ons team van ervaren professionals staat voor u klaar om hoogwaardige dakdiensten te leveren. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een volledige dakrenovatie, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de kwaliteit en het vakmanschap van onze dakdekkers in Wassenaar.

Kom in contact

Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

Voordelen van Brummer op een rij

Binnen 24 uur op locatie

Heeft u problemen met uw dak? Dan lossen wij dit graag snel en vakkundig voor u op! In geval van spoed staan wij binnen 24 uur op uw dak.

10 jaar garantie

Voor Dakdekker Brummer is kwaliteit van de werkzaamheden en de materialen die we gebruiken prioriteit nummer 1, 2 én 3. Daarom geven wij 10 jaar garantie.

35 jaar ervaring

Onze dakdekkers hebben ruim 35 jaar ervaring en zijn echte vakmannen die u graag van advies voorzien en uw problemen oplossen.

100% tevredenheidsgarantie

Wij zijn pas tevreden als we u met een tevreden gevoel, een grote grijns op uw gezicht en een solide dak achterlaten. Ontdek het zelf.

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat jouw tevredenheid op prioriteit nummer 1.  Zo staan we 100% achter de service die wij verlenen. Wij gebruiken voor jouw project de beste materialen. Naast tien jaar garantie zorgt het afronden van jouw project voor een zeer tevreden nabeleving.

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Iveta Schreiber
Iveta Schreiber
08/11/2022
Schaut einfach auf meine Facebook Ivett Schreiber Hammersbach Dan weiß du was ich meine , bilder schprechen für sich🥰💯👍
Hans van Oord
Hans van Oord
06/04/2022
Ook na de reparatie nog garantie, prima!!
Elmer Kievit
Elmer Kievit
22/02/2022
Prima bedrijf. Komen ondanks de drukte wel hun afspraken na. Op tijd, en werkt volgens de afgesproken afspraken.
John Adams
John Adams
16/07/2021
They cancelled the appointment for the roof inspection 20 minutes before the actual appointment stating that they do not have time for tilled roof repairs for the next two years!! Totally Unprofessional as I already explained to them what I needed and it was also stated at my enquiry at Trustoo. Stay away if you value your time. EDIT after the reply of the owner: No irritation from my side, I just told the operator that it is totally unprofessional their behavior to cancel an appointment 20 minutes before it actually happened. I told exactly what I needed verbally when I spoke with the operator but also in writing at my TRUSTOO enquiry. The appointment was confirmed through phone but also via a Whatsup message. Really glad, that this didn't move forward because In my opinion this firm is NOT reliable and is not to be trusted . I am attaching a screen shot proving that I did clearly stated tiled roof at Trustoo. As I said before, if you value your time stay away.
Ward
Ward
03/03/2021
Vakbekwaam en uitstekende service. Heel tevreden.

Makkelijke aanvraag, sterke aanpak

Vraag jouw vrijblijvende dakinspectie vandaag aan

Werkzaam in een straal van circa 60 min. Rondom Rotterdam. Vul het formulier in en we nemen direct contact met je op! Je kan ook op elk moment van de dag bellen naar 085 3001 777  of je kunt ons bereiken via mail op offerte@dakdekkerbrummer.nl.

Terugbelverzoek

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Door onze 35 jaar ervaring geven wij 10 jaar garantie op onze daken.

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?