Dakrenovatie, Dakbedekking,
Dakisolatie en Zink- & Loodwerk

Dakdekker Utrecht

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele dakdekker in Utrecht, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons ervaren team van dakdekkers staat klaar om al uw dakreparatie- en dakonderhoudsbehoeften aan te pakken. Of het nu gaat om een lekkage, beschadigde dakbedekking of een volledige dakvervanging, wij bieden hoogwaardige diensten die voldoen aan al uw eisen. Met onze uitgebreide kennis en expertise zorgen wij ervoor dat uw dak in optimale staat verkeert, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele problemen in de toekomst.

Neem contact met ons op.

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Dakdekker nodig in Utrecht?

Onze dakdekkers in Utrecht zijn volledig gecertificeerd en hebben ruime ervaring in het werken met verschillende soorten daken en dakbedekkingsmaterialen. Of u nu een plat dak, een pannendak of een bitumineus dak heeft, wij hebben de expertise om het werk efficiënt en professioneel uit te voeren. Wij begrijpen dat een goed onderhouden dak essentieel is voor de bescherming van uw woning tegen weersinvloeden en lekkages. Daarom streven wij ernaar om u de beste service te bieden, waarbij we de hoogste kwaliteitsnormen hanteren.

Bij het kiezen van een dakdekker in Utrecht is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbaar bedrijf met een goede reputatie. Ons bedrijf heeft een uitstekende staat van dienst en we zijn trots op de positieve feedback die we van onze klanten hebben ontvangen. We streven ernaar om altijd de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door hoogwaardige diensten en uitstekende klantenservice te leveren. Onze dakdekkers zijn niet alleen bekwaam en ervaren, maar ook vriendelijk en behulpzaam. We luisteren naar uw behoeften, beantwoorden al uw vragen en zorgen ervoor dat u volledig tevreden bent met het resultaat.

Als u op zoek bent naar een dakdekker in Utrecht, dan staan wij klaar om u van dienst te zijn. Of u nu een klein reparatieproject heeft of een volledige dakrenovatie nodig heeft, wij hebben de vaardigheden en middelen om het werk met succes uit te voeren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom wij de beste keuze zijn voor al uw dakbehoeften in Utrecht. Vertrouw op onze expertise en vakmanschap om uw dak in topconditie te houden en uw gemoedsrust te garanderen. Wij zijn uw betrouwbare partner voor alles wat met uw dak te maken heeft.

Kom in contact

Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

Voordelen van Brummer op een rij

Binnen 24 uur op locatie

Heeft u problemen met uw dak? Dan lossen wij dit graag snel en vakkundig voor u op! In geval van spoed staan wij binnen 24 uur op uw dak.

10 jaar garantie

Voor Dakdekker Brummer is kwaliteit van de werkzaamheden en de materialen die we gebruiken prioriteit nummer 1, 2 én 3. Daarom geven wij 10 jaar garantie.

35 jaar ervaring

Onze dakdekkers hebben ruim 35 jaar ervaring en zijn echte vakmannen die u graag van advies voorzien en uw problemen oplossen.

100% tevredenheidsgarantie

Wij zijn pas tevreden als we u met een tevreden gevoel, een grote grijns op uw gezicht en een solide dak achterlaten. Ontdek het zelf.

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat jouw tevredenheid op prioriteit nummer 1.  Zo staan we 100% achter de service die wij verlenen. Wij gebruiken voor jouw project de beste materialen. Naast tien jaar garantie zorgt het afronden van jouw project voor een zeer tevreden nabeleving.

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Iveta Schreiber
Iveta Schreiber
08/11/2022
Schaut einfach auf meine Facebook Ivett Schreiber Hammersbach Dan weiß du was ich meine , bilder schprechen für sich🥰💯👍
Hans van Oord
Hans van Oord
06/04/2022
Ook na de reparatie nog garantie, prima!!
Elmer Kievit
Elmer Kievit
22/02/2022
Prima bedrijf. Komen ondanks de drukte wel hun afspraken na. Op tijd, en werkt volgens de afgesproken afspraken.
John Adams
John Adams
16/07/2021
They cancelled the appointment for the roof inspection 20 minutes before the actual appointment stating that they do not have time for tilled roof repairs for the next two years!! Totally Unprofessional as I already explained to them what I needed and it was also stated at my enquiry at Trustoo. Stay away if you value your time. EDIT after the reply of the owner: No irritation from my side, I just told the operator that it is totally unprofessional their behavior to cancel an appointment 20 minutes before it actually happened. I told exactly what I needed verbally when I spoke with the operator but also in writing at my TRUSTOO enquiry. The appointment was confirmed through phone but also via a Whatsup message. Really glad, that this didn't move forward because In my opinion this firm is NOT reliable and is not to be trusted . I am attaching a screen shot proving that I did clearly stated tiled roof at Trustoo. As I said before, if you value your time stay away.
Ward
Ward
03/03/2021
Vakbekwaam en uitstekende service. Heel tevreden.

Makkelijke aanvraag, sterke aanpak

Vraag jouw vrijblijvende dakinspectie vandaag aan

Werkzaam in een straal van circa 60 min. Rondom Rotterdam. Vul het formulier in en we nemen direct contact met je op! Je kan ook op elk moment van de dag bellen naar 085 3001 777  of je kunt ons bereiken via mail op offerte@dakdekkerbrummer.nl.

Terugbelverzoek

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Door onze 35 jaar ervaring geven wij 10 jaar garantie op onze daken.

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?