Dakrenovatie, Dakbedekking,
Dakisolatie en Zink- & Loodwerk

Dakreparatie Spijkenisse

Een dakreparatie is niet iets waar u snel aan denkt. Toch is het erg belangrijk dat u weet wat de staat is van uw dak en dat u bij mogelijke problemen snel handelt. De een heeft een plat dak en de ander een schuin dak. Dit is een belangrijk aspect wanneer er problemen zijn met uw dak. Niet alleen is het schadelijk voor het huis, maar ook voor uw gezondheid. Bij daken, en dan met name bij oudere daken, komt het regelmatig voor dat enkele dakpannen sneuvelen of dat de nokvorsten scheuren of los laten. In deze gevallen is het zorg om snel actie te ondernemen en een dak reparatie in te plannen. Water sluipt namelijk gemakkelijk door het dak en kan zorgen voor lekkage.

Neem contact met ons op.

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Wanneer is een dakreparatie nodig?

Weet je niet precies of een dakreparatie nodig is of waaraan je dit kunt opmerken? We benoemen hieronder kort verschillende voorbeelden waaraan u direct kunt opmerken dat er iets niet goed is aan uw dak en dat het tijd is snel in actie te komen:

 

 • Lekkende dakgoten;
 • Kapotte of scheef liggende dakpannen;
 • Water op het platte dak;
 • Vochtige plekken op het plafond en gele kringen;
 • Lekkend water;
 • Scheuren en uitgedroogd lood;
 • Scheuren in de bitumen dakbedekking.

Kom in contact

Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

Een dakreparatie kan gedaan worden door Dakdekker Brummer!

Schade aan uw dakbedekking? Ook voor dakbedekking reparatie kunt u contact opnemen met Dakdekker Brummer. Op het moment dat u erachter komt dat uw dak niet meer volledig waterdicht is, kom dan snel in actie! Hoe langer er wordt gewacht met de dakreparatie, des te meer schade lekkage kan aanbrengen en des te groter de kans dat de dakconstructie aangetast wordt. Bij lekkage komt Dakdekker Brummer zo snel mogelijk langs om het dak te bekijken. In de meeste gevallen kunnen we door middel van een kleine dak reparatie het dak weer waterdicht krijgen.

Waarom kiest u het best voor Dakdekker Brummer?

 • Bereikbaar voor noodreparaties
 • Gratis dakinspectie
 • Geen voorrijkosten
 • Woont u in Zuid-Holland dan zijn wij binnen 1 uur bij u!
 • Garantie op de hoogste kwaliteit
 • Zeer scherp in onze prijzen
 • Ruim assortiment op voorraad​​​​

Voordelen van Brummer op een rij

Binnen 24 uur op locatie

Heeft u problemen met uw dak? Dan lossen wij dit graag snel en vakkundig voor u op! In geval van spoed staan wij binnen 24 uur op uw dak.

10 jaar garantie

Voor Dakdekker Brummer is kwaliteit van de werkzaamheden en de materialen die we gebruiken prioriteit nummer 1, 2 én 3. Daarom geven wij 10 jaar garantie.

35 jaar ervaring

Onze dakdekkers hebben ruim 35 jaar ervaring en zijn echte vakmannen die u graag van advies voorzien en uw problemen oplossen.

100% tevredenheidsgarantie

Wij zijn pas tevreden als we u met een tevreden gevoel, een grote grijns op uw gezicht en een solide dak achterlaten. Ontdek het zelf.

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat jouw tevredenheid op prioriteit nummer 1.  Zo staan we 100% achter de service die wij verlenen. Wij gebruiken voor jouw project de beste materialen. Naast tien jaar garantie zorgt het afronden van jouw project voor een zeer tevreden nabeleving.

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Makkelijke aanvraag, sterke aanpak

Vraag jouw vrijblijvende dakinspectie vandaag aan

Werkzaam in een straal van circa 60 min. Rondom Rotterdam. Vul het formulier in en we nemen direct contact met je op! Je kan ook op elk moment van de dag bellen naar 085 3001 777  of je kunt ons bereiken via mail op offerte@dakdekkerbrummer.nl.

Terugbelverzoek

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Door onze 35 jaar ervaring geven wij 10 jaar garantie op onze daken.

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?