Dakrenovatie, Dakbedekking,
Dakisolatie en Zink- & Loodwerk

Lekkage dak Schiedam

Iedereen kan ermee te maken krijgen: een daklekkage. Een daklekkage brengt veel overlast met zich mee, zeker als het om een groot lek gaat. Wilt u de overlast voor uzelf zo veel mogelijk beperken? Blijf dan niet met uw lekkage dak in Schiedam zitten, maar bel Dakdekker Brummer direct om uw daklekkage te verhelpen.

Neem contact met ons op.

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


De oorzaken van een daklekkage

Er zijn vele mogelijke oorzaken aan te wijzen voor het ontstaan van een lekkage in uw dak. Ten eerste kan een daklekkage ontstaan door een verouderde dakbedekking. Dit gebeurt voornamelijk bij platte daken, waar vocht tussen de naden van de dakbedekking gaat zitten. En is uw dakbedekking beschadigd, bijvoorbeeld tijdens een hevige storm? Dan kan er ook een lekkage ontstaan.

Daarnaast kan een lekkage ook ontstaan door problemen met de dakgoten. Zijn de dakgoten bijvoorbeeld verstopt, dan kan het water niet meer weg. Uiteindelijk resulteert dit in een lekkage. Ook als de dakgoten kapot zijn, kan er een lekkage dak in Schiedam ontstaan. Tot slot kan een lekkage ook ontstaan door problemen met het daklood. Als het daklood niet goed op elkaar aansluit, gaat hier namelijk vocht tussen zitten. Uiteindelijk zal er hierdoor een lekkage ontstaan.

Kom in contact

Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

Uw daklekkage snel verholpen

Wij weten hoeveel overlast een daklekkage met zich mee kan brengen en vinden het belangrijk dat u zo snel mogelijk van deze vervelende overlast verlost wordt. Daarom komen wij snel bij u langs als u ons belt om uw lekkage dak in Schiedam op te lossen. En omdat onze dakbedekkers zeer snel kunnen werken, weet u bij Dakdekker Brummer zeker dat uw daklekkage snel verholpen wordt. Voor u het weet, ziet uw dak er weer goed uit en heeft u geen (water)overlast meer in huis.

Meer weten of direct een afspraak maken? Neem contact op

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u direct een afspraak maken met Dakdekker Brummer om uw lekkage dak in Schiedam te verhelpen? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij komen graag al op de korte termijn naar u toe en gaan pas naar huis als uw daklekkage volledig verholpen is.

Voordelen van Brummer op een rij

Binnen 24 uur op locatie

Heeft u problemen met uw dak? Dan lossen wij dit graag snel en vakkundig voor u op! In geval van spoed staan wij binnen 24 uur op uw dak.

10 jaar garantie

Voor Dakdekker Brummer is kwaliteit van de werkzaamheden en de materialen die we gebruiken prioriteit nummer 1, 2 én 3. Daarom geven wij 10 jaar garantie.

35 jaar ervaring

Onze dakdekkers hebben ruim 35 jaar ervaring en zijn echte vakmannen die u graag van advies voorzien en uw problemen oplossen.

100% tevredenheidsgarantie

Wij zijn pas tevreden als we u met een tevreden gevoel, een grote grijns op uw gezicht en een solide dak achterlaten. Ontdek het zelf.

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat jouw tevredenheid op prioriteit nummer 1.  Zo staan we 100% achter de service die wij verlenen. Wij gebruiken voor jouw project de beste materialen. Naast tien jaar garantie zorgt het afronden van jouw project voor een zeer tevreden nabeleving.

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Makkelijke aanvraag, sterke aanpak

Vraag jouw vrijblijvende dakinspectie vandaag aan

Werkzaam in een straal van circa 60 min. Rondom Rotterdam. Vul het formulier in en we nemen direct contact met je op! Je kan ook op elk moment van de dag bellen naar 085 3001 777  of je kunt ons bereiken via mail op offerte@dakdekkerbrummer.nl.

Terugbelverzoek

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Door onze 35 jaar ervaring geven wij 10 jaar garantie op onze daken.

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?