Dakrenovatie, Dakbedekking,
Dakisolatie en Zink- & Loodwerk

Dakdekker Schiedam

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker in Schiedam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren en betrouwbare dakdekker in Schiedam en hebben jarenlange ervaring in het repareren en vervangen van daken. Onze dakdekkers zijn deskundig en hebben alle benodigde kennis en vaardigheden om uw dak in topconditie te brengen en te houden.

Neem contact met ons op.

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


U kunt ons inschakelen voor diverse dakwerkzaamheden

Onze dakdekkers hebben ruime ervaring in het repareren van lekkages, het vervangen van dakpannen en het plaatsen van dakisolatie. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en gereedschappen om ervoor te zorgen dat uw dak lang meegaat en bestand is tegen alle weersomstandigheden. Wij bieden een breed scala aan dakdekkersdiensten in Schiedam en zorgen ervoor dat uw dak er weer als nieuw uitziet.

Bij ons staan kwaliteit, klanttevredenheid en veiligheid voorop. Onze dakdekkers zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring in het vak. Wij houden ons aan alle veiligheidsvoorschriften en zorgen ervoor dat het werk op een professionele en veilige manier wordt uitgevoerd. Wij bieden onze diensten aan tegen een betaalbare prijs en garanderen dat u tevreden zult zijn met het resultaat.

Kortom, als u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare dakdekker in Schiedam, neem dan contact met ons op. Wij bieden een breed scala aan dakdekkersdiensten en zorgen ervoor dat uw dak er weer als nieuw uitziet. Of het nu gaat om reparaties, vervanging of onderhoud, wij zijn de beste keuze voor uw dak. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Kom in contact

Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

Voordelen van Brummer op een rij

Binnen 24 uur op locatie

Heeft u problemen met uw dak? Dan lossen wij dit graag snel en vakkundig voor u op! In geval van spoed staan wij binnen 24 uur op uw dak.

10 jaar garantie

Voor Dakdekker Brummer is kwaliteit van de werkzaamheden en de materialen die we gebruiken prioriteit nummer 1, 2 én 3. Daarom geven wij 10 jaar garantie.

35 jaar ervaring

Onze dakdekkers hebben ruim 35 jaar ervaring en zijn echte vakmannen die u graag van advies voorzien en uw problemen oplossen.

100% tevredenheidsgarantie

Wij zijn pas tevreden als we u met een tevreden gevoel, een grote grijns op uw gezicht en een solide dak achterlaten. Ontdek het zelf.

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat jouw tevredenheid op prioriteit nummer 1.  Zo staan we 100% achter de service die wij verlenen. Wij gebruiken voor jouw project de beste materialen. Naast tien jaar garantie zorgt het afronden van jouw project voor een zeer tevreden nabeleving.

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Iveta Schreiber
Iveta Schreiber
08/11/2022
Schaut einfach auf meine Facebook Ivett Schreiber Hammersbach Dan weiß du was ich meine , bilder schprechen für sich🥰💯👍
Hans van Oord
Hans van Oord
06/04/2022
Ook na de reparatie nog garantie, prima!!
Elmer Kievit
Elmer Kievit
22/02/2022
Prima bedrijf. Komen ondanks de drukte wel hun afspraken na. Op tijd, en werkt volgens de afgesproken afspraken.
John Adams
John Adams
16/07/2021
They cancelled the appointment for the roof inspection 20 minutes before the actual appointment stating that they do not have time for tilled roof repairs for the next two years!! Totally Unprofessional as I already explained to them what I needed and it was also stated at my enquiry at Trustoo. Stay away if you value your time. EDIT after the reply of the owner: No irritation from my side, I just told the operator that it is totally unprofessional their behavior to cancel an appointment 20 minutes before it actually happened. I told exactly what I needed verbally when I spoke with the operator but also in writing at my TRUSTOO enquiry. The appointment was confirmed through phone but also via a Whatsup message. Really glad, that this didn't move forward because In my opinion this firm is NOT reliable and is not to be trusted . I am attaching a screen shot proving that I did clearly stated tiled roof at Trustoo. As I said before, if you value your time stay away.
Ward
Ward
03/03/2021
Vakbekwaam en uitstekende service. Heel tevreden.

Makkelijke aanvraag, sterke aanpak

Vraag jouw vrijblijvende dakinspectie vandaag aan

Werkzaam in een straal van circa 60 min. Rondom Rotterdam. Vul het formulier in en we nemen direct contact met je op! Je kan ook op elk moment van de dag bellen naar 085 3001 777  of je kunt ons bereiken via mail op offerte@dakdekkerbrummer.nl.

Terugbelverzoek

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Door onze 35 jaar ervaring geven wij 10 jaar garantie op onze daken.

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?