Dakrenovatie, Dakbedekking,
Dakisolatie en Zink- & Loodwerk

Dakonderhoud Rotterdam

Er zijn vaak veel verschillende specialisaties nodig bij een verbouwing: timmerman, metselaar, elektricien, loodgieter et cetera. Dan is het wel zo fijn als u bij één bedrijf terecht kunt dat ook nog eens één prijskaartje geeft. Bij Dakdekker Brummer bent u dan aan het juiste adres: wij zijn gespecialiseerd in alles wat met daken te maken heeft. Dit is niet alleen fijn voor u als klant, maar ook voor onszelf omdat het alle processen enorm vergemakkelijkt. En daar profiteert u als klant weer van: hierdoor voeren wij de werkzaamheden altijd efficiënt, snel en zeer vakkundig uit. Kwaliteit staat bij ons voorop!

Neem contact met ons op.

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Hoe vaak moet ik mijn dak laten onderhouden en wanneer?​

Wij adviseren om jaarlijks uw dak te laten onderhouden. Dakonderhoud kan op elk moment in het jaar plaatsvinden, maar in het najaar is het meest ideaal. Dit komt omdat er dan vaak veel vervuiling zoals bladeren op uw dak komt en de weersomstandigheden slechter worden. U bent er dan op tijd bij om te zorgen dat uw dak in topconditie is voor het slechtere (winter)weer. Ook kunnen wij dan de bladeren van uw dak verwijderen, die klus hoeft u dan zelf niet te doen.

Waarom is het zo belangrijk dakonderhoud te laten uitvoeren?

 • Het verlengt de levensduur van de uw dakbedekking
 • U bent het hele jaar beschermd tegen invloeden van het weer
 • Het dak behoudt zijn goede conditie
 • U krijgt geen onverwachte nare problemen zoals daklekkage, kapotte dakpannen en/of scheuren in de dakbedekking
 • U bespaart veel kosten op de lange termijn!

Kom in contact

Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

De voordelen voor u van totaal onderhoud bij Dakdekker Brummer:​

 • Eén aanspreekpunt
 • Eén prijskaartje
 • Eén offerte te tekenen
 • Uitvoer van de werkzaamheden is snel, efficiënt en zeer vakkundig (doordat wij alle processen kennen)
 • Gegarandeerde verlenging van de levensduur van uw dak en dakbedekking

Wat zijn de kosten van dakonderhoud?

De kosten van dakonderhoud verschillen. Dit hangt onder andere af van de volgende zaken:

 • Het type dak
 • De staat van het dak
 • De benodigde onderhoudswerkzaamheden

Bent u benieuwd wat de kosten zullen zijn voor onderhoud voor uw dak? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Ik wil mijn dak laten onderhouden​

Hoewel wij adviseren om uw dak jaarlijks door ons te laten onderhouden, kunt u ook kiezen voor een eenmalige onderhoudsbeurt. Uw dak krijgt dan een tijdelijk oppepper, maar de levensduur wordt er niet van verlengd. Wij zorgen altijd voor kwalitatief en efficiënt onderhoud van uw dak, welke keuze u ook maakt. Wilt u meer weten over onze verschillende onderhoudsmogelijkheden of advies inwinnen? Neem dan contact met ons op.

Voordelen van Brummer op een rij

Binnen 24 uur op locatie

Heeft u problemen met uw dak? Dan lossen wij dit graag snel en vakkundig voor u op! In geval van spoed staan wij binnen 24 uur op uw dak.

10 jaar garantie

Voor Dakdekker Brummer is kwaliteit van de werkzaamheden en de materialen die we gebruiken prioriteit nummer 1, 2 én 3. Daarom geven wij 10 jaar garantie.

35 jaar ervaring

Onze dakdekkers hebben ruim 35 jaar ervaring en zijn echte vakmannen die u graag van advies voorzien en uw problemen oplossen.

100% tevredenheidsgarantie

Wij zijn pas tevreden als we u met een tevreden gevoel, een grote grijns op uw gezicht en een solide dak achterlaten. Ontdek het zelf.

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat jouw tevredenheid op prioriteit nummer 1.  Zo staan we 100% achter de service die wij verlenen. Wij gebruiken voor jouw project de beste materialen. Naast tien jaar garantie zorgt het afronden van jouw project voor een zeer tevreden nabeleving.

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Makkelijke aanvraag, sterke aanpak

Vraag jouw vrijblijvende dakinspectie vandaag aan

Werkzaam in een straal van circa 60 min. Rondom Rotterdam. Vul het formulier in en we nemen direct contact met je op! Je kan ook op elk moment van de dag bellen naar 085 3001 777  of je kunt ons bereiken via mail op offerte@dakdekkerbrummer.nl.

Terugbelverzoek

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Door onze 35 jaar ervaring geven wij 10 jaar garantie op onze daken.

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?