Dakrenovatie, Dakbedekking,
Dakisolatie en Zink- & Loodwerk

Daklekkage Ridderkerk

Grote lekkages in uw dak merkt u in de meeste gevallen zelf op, maar kleinere lekkages kunnen langere tijd over het hoofd gezien worden. Daar komt u vaak pas achter als ze groter worden en schade veroorzaken aan bijvoorbeeld plafond of behang. Om (meer) schade te voorkomen is het daarom essentieel snel te handelen bij (het vermoeden van) een daklekkage. Vermoedt u dat u last heeft van een lekkage? Dakdekker Brummer is gespecialiseerd in het verhelpen en voorkomen van daklekkages. Met onze 24 uurs service kunnen wij u altijd helpen bij een daklekkage op elk moment van de dag (of nacht).

Neem contact met ons op.

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Oorzaken van daklekkage

Daklekkage kan verschillende oorzaken hebben. Vooral het wisselende Nederlandse weer heeft veel impact op dakbedekking en geeft meer kans op daklekkage.

Dit zijn de meest voorkomende oorzaken van daklekkage:

 • Een verstopte dakgoot
 • Afgewaaide, gescheurde of kapotte dakpannen
 • Scheuren in de dakbedekking
 • Een poreuze nokvorst
 • Verouderd daklood bij schoorstenen en dakkapellen
 • Verkeerde afwatering van het dak

Kom in contact

Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

Hoe weet ik of ik lekkage heb?

Een daklekkage is zonder speciale apparatuur pas te herkennen als de lekkage al behoorlijk vergevorderd is. Er is dan al sprake van vocht wat uw huis is binnengedrongen.

Een daklekkage is te herkennen aan:

 • Een vochtige zolder
 • Muffe geur op zolder
 • Vochtplekken op het plafond of de muur
 • Schimmel
 • Loslatend behang

Lekkage zo snel mogelijk oplossen

Het is belangrijk lekkage zo snel mogelijk op te lossen. Hoe langer u wacht hoe meer schade de lekkage veroorzaakt. In het ergste geval veroorzaakt lekkage zelfs schade aan de dakconstructie zelf waardoor het gehele dak moet worden vervangen. Gelukkig hebben wij van dakdekker Brummer al 35 jaar ervaring met daklekkage waardoor wij de kennis hebben om de oorzaak van lekkage snel op te sporen. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag bereikbaar, waardoor wij op ieder moment langs kunnen komen om een lekkage op te sporen en te verhelpen.

Daklekkage voorkomen

Natuurlijk is het voorkomen van een lek dak beter en goedkoper dan het genezen ervan. U kunt zelf daklekkage voorkomen door regelmatig de afvoer en dakgoot te controleren en een verstopping te verhelpen. Maar de beste manier om lekkages te voorkomen is door regelmatig uw dak te laten inspecteren. Daarmee kunt u zwakke plekken in uw dak tijdig ontdekken en laten verhelpen. Wij doen altijd een vrijblijvende dakinspectie met gratis advies. Met onze 35 jaar ervaring in dakbedekking en daklekkage kunnen wij snel problemen opsporen en zo schade voorkomen.

Voordelen van Brummer op een rij

Binnen 24 uur op locatie

Heeft u problemen met uw dak? Dan lossen wij dit graag snel en vakkundig voor u op! In geval van spoed staan wij binnen 24 uur op uw dak.

10 jaar garantie

Voor Dakdekker Brummer is kwaliteit van de werkzaamheden en de materialen die we gebruiken prioriteit nummer 1, 2 én 3. Daarom geven wij 10 jaar garantie.

35 jaar ervaring

Onze dakdekkers hebben ruim 35 jaar ervaring en zijn echte vakmannen die u graag van advies voorzien en uw problemen oplossen.

100% tevredenheidsgarantie

Wij zijn pas tevreden als we u met een tevreden gevoel, een grote grijns op uw gezicht en een solide dak achterlaten. Ontdek het zelf.

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat jouw tevredenheid op prioriteit nummer 1.  Zo staan we 100% achter de service die wij verlenen. Wij gebruiken voor jouw project de beste materialen. Naast tien jaar garantie zorgt het afronden van jouw project voor een zeer tevreden nabeleving.

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Makkelijke aanvraag, sterke aanpak

Vraag jouw vrijblijvende dakinspectie vandaag aan

Werkzaam in een straal van circa 60 min. Rondom Rotterdam. Vul het formulier in en we nemen direct contact met je op! Je kan ook op elk moment van de dag bellen naar 085 3001 777  of je kunt ons bereiken via mail op offerte@dakdekkerbrummer.nl.

Terugbelverzoek

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Door onze 35 jaar ervaring geven wij 10 jaar garantie op onze daken.

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?