Dakrenovatie, Dakbedekking,
Dakisolatie en Zink- & Loodwerk

Dakdekker Ridderkerk

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren dakdekker in Ridderkerk? Zoek niet verder! Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw dakreparaties, dakrenovaties en nieuwe dakinstallaties. Ons team van professionele dakdekkers staat klaar om uw dakproblemen op te lossen en u te voorzien van hoogwaardige dakdiensten. Met onze jarenlange ervaring en expertise in de industrie, kunnen we u verzekeren van vakmanschap en kwaliteit.

Neem contact met ons op.

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


U kunt ons inschakelen voor diverse dakwerkzaamheden

Onze dakdekkers zijn goed bekend met de unieke uitdagingen en vereisten die gepaard gaan met dakwerk in Ridderkerk en de omliggende gebieden. Of u nu een plat dak, een schuin dak, een pannendak of een dakbedekking van bitumen heeft, wij hebben de kennis en het vakmanschap om elk type dakproject aan te pakken. Ons team is volledig gecertificeerd en werkt met geavanceerde technieken en materialen om duurzame en betrouwbare resultaten te leveren.

Wanneer u kiest voor onze dakdekkersdiensten in Ridderkerk, kunt u rekenen op een uitgebreid scala aan diensten. Van kleine reparaties, zoals het vervangen van beschadigde dakpannen, tot grotere projecten, zoals volledige dakrenovaties, we hebben de vaardigheden en middelen om aan al uw dakbehoeften te voldoen. We begrijpen dat uw dak een essentieel onderdeel van uw huis is en we streven ernaar om u een veilig en functioneel dak te bieden dat bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare dakdekker in Ridderkerk, dan staan wij voor u klaar. We streven ernaar om uitstekende klantenservice te bieden en werken nauw met u samen om uw specifieke behoeften en budget te begrijpen. Ons team zal u voorzien van een gedetailleerde offerte en duidelijke communicatie gedurende het hele proces, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang van uw project.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al uw dakgerelateerde vragen en behoeften. Als de toonaangevende dakdekker in Ridderkerk, zijn we trots op onze reputatie van uitmuntendheid en tevreden klanten. Laat ons uw dakproblemen oplossen en uw huis beschermen met hoogwaardige dakdiensten. Vertrouw op onze ervaring, vakmanschap en toewijding voor al uw dakwerkzaamheden in Ridderkerk en omgeving.

Kom in contact

Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

Voordelen van Brummer op een rij

Binnen 24 uur op locatie

Heeft u problemen met uw dak? Dan lossen wij dit graag snel en vakkundig voor u op! In geval van spoed staan wij binnen 24 uur op uw dak.

10 jaar garantie

Voor Dakdekker Brummer is kwaliteit van de werkzaamheden en de materialen die we gebruiken prioriteit nummer 1, 2 én 3. Daarom geven wij 10 jaar garantie.

35 jaar ervaring

Onze dakdekkers hebben ruim 35 jaar ervaring en zijn echte vakmannen die u graag van advies voorzien en uw problemen oplossen.

100% tevredenheidsgarantie

Wij zijn pas tevreden als we u met een tevreden gevoel, een grote grijns op uw gezicht en een solide dak achterlaten. Ontdek het zelf.

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat jouw tevredenheid op prioriteit nummer 1.  Zo staan we 100% achter de service die wij verlenen. Wij gebruiken voor jouw project de beste materialen. Naast tien jaar garantie zorgt het afronden van jouw project voor een zeer tevreden nabeleving.

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Iveta Schreiber
Iveta Schreiber
08/11/2022
Schaut einfach auf meine Facebook Ivett Schreiber Hammersbach Dan weiß du was ich meine , bilder schprechen für sich🥰💯👍
Hans van Oord
Hans van Oord
06/04/2022
Ook na de reparatie nog garantie, prima!!
Elmer Kievit
Elmer Kievit
22/02/2022
Prima bedrijf. Komen ondanks de drukte wel hun afspraken na. Op tijd, en werkt volgens de afgesproken afspraken.
John Adams
John Adams
16/07/2021
They cancelled the appointment for the roof inspection 20 minutes before the actual appointment stating that they do not have time for tilled roof repairs for the next two years!! Totally Unprofessional as I already explained to them what I needed and it was also stated at my enquiry at Trustoo. Stay away if you value your time. EDIT after the reply of the owner: No irritation from my side, I just told the operator that it is totally unprofessional their behavior to cancel an appointment 20 minutes before it actually happened. I told exactly what I needed verbally when I spoke with the operator but also in writing at my TRUSTOO enquiry. The appointment was confirmed through phone but also via a Whatsup message. Really glad, that this didn't move forward because In my opinion this firm is NOT reliable and is not to be trusted . I am attaching a screen shot proving that I did clearly stated tiled roof at Trustoo. As I said before, if you value your time stay away.
Ward
Ward
03/03/2021
Vakbekwaam en uitstekende service. Heel tevreden.

Makkelijke aanvraag, sterke aanpak

Vraag jouw vrijblijvende dakinspectie vandaag aan

Werkzaam in een straal van circa 60 min. Rondom Rotterdam. Vul het formulier in en we nemen direct contact met je op! Je kan ook op elk moment van de dag bellen naar 085 3001 777  of je kunt ons bereiken via mail op offerte@dakdekkerbrummer.nl.

Terugbelverzoek

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Door onze 35 jaar ervaring geven wij 10 jaar garantie op onze daken.

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?