Dakrenovatie, Dakbedekking,
Dakisolatie en Zink- & Loodwerk

Dakdekker Naaldwijk

Als u op zoek bent naar een betrouwbare dakdekker in Naaldwijk, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring en expertise zijn wij de beste keuze voor al uw dakreparaties, dakonderhoud en nieuwe dakinstallaties. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een goed functionerend dak te hebben, en daarom staan wij altijd klaar om onze klanten te helpen met hun dakproblemen.

Neem contact met ons op.

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


U kunt ons inschakelen voor diverse dakwerkzaamheden

Onze dakdekkers zijn volledig gecertificeerd en hebben uitgebreide kennis van de nieuwste daktechnologieën. Of u nu een plat dak, een hellend dak of een dak met dakpannen heeft, wij hebben de expertise en ervaring om uw dakproblemen snel en efficiënt op te lossen. Onze dakdekkers werken met hoogwaardige materialen en gereedschappen om ervoor te zorgen dat uw dak in topconditie blijft.

Naast dakreparaties en dakonderhoud bieden wij ook nieuwe dakinstallaties aan. Of u nu een nieuw dak nodig heeft voor uw woning, bedrijfspand of schuur, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw specifieke behoeften en budget. Wij werken samen met de beste leveranciers om hoogwaardige materialen te leveren en uw dakinstallatie van de hoogste kwaliteit te garanderen.

Onze klanten waarderen ons om onze uitstekende klantenservice, onze snelle respons en onze betaalbare prijzen. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw dakproblemen snel op te lossen, en daarom bieden wij spoedservice aan voor noodgevallen. Onze dakdekkers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om uw dakproblemen op te lossen, ongeacht hoe groot of klein ze zijn.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren dakdekker in Naaldwijk, neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij bieden gratis offertes aan en staan altijd klaar om u te helpen met al uw dakproblemen. Laat ons uw dak in topconditie houden en zorg ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw dakreparaties en onderhoud in de toekomst.

Kom in contact

Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

Voordelen van Brummer op een rij

Binnen 24 uur op locatie

Heeft u problemen met uw dak? Dan lossen wij dit graag snel en vakkundig voor u op! In geval van spoed staan wij binnen 24 uur op uw dak.

10 jaar garantie

Voor Dakdekker Brummer is kwaliteit van de werkzaamheden en de materialen die we gebruiken prioriteit nummer 1, 2 én 3. Daarom geven wij 10 jaar garantie.

35 jaar ervaring

Onze dakdekkers hebben ruim 35 jaar ervaring en zijn echte vakmannen die u graag van advies voorzien en uw problemen oplossen.

100% tevredenheidsgarantie

Wij zijn pas tevreden als we u met een tevreden gevoel, een grote grijns op uw gezicht en een solide dak achterlaten. Ontdek het zelf.

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat jouw tevredenheid op prioriteit nummer 1.  Zo staan we 100% achter de service die wij verlenen. Wij gebruiken voor jouw project de beste materialen. Naast tien jaar garantie zorgt het afronden van jouw project voor een zeer tevreden nabeleving.

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Iveta Schreiber
Iveta Schreiber
08/11/2022
Schaut einfach auf meine Facebook Ivett Schreiber Hammersbach Dan weiß du was ich meine , bilder schprechen für sich🥰💯👍
Hans van Oord
Hans van Oord
06/04/2022
Ook na de reparatie nog garantie, prima!!
Elmer Kievit
Elmer Kievit
22/02/2022
Prima bedrijf. Komen ondanks de drukte wel hun afspraken na. Op tijd, en werkt volgens de afgesproken afspraken.
John Adams
John Adams
16/07/2021
They cancelled the appointment for the roof inspection 20 minutes before the actual appointment stating that they do not have time for tilled roof repairs for the next two years!! Totally Unprofessional as I already explained to them what I needed and it was also stated at my enquiry at Trustoo. Stay away if you value your time. EDIT after the reply of the owner: No irritation from my side, I just told the operator that it is totally unprofessional their behavior to cancel an appointment 20 minutes before it actually happened. I told exactly what I needed verbally when I spoke with the operator but also in writing at my TRUSTOO enquiry. The appointment was confirmed through phone but also via a Whatsup message. Really glad, that this didn't move forward because In my opinion this firm is NOT reliable and is not to be trusted . I am attaching a screen shot proving that I did clearly stated tiled roof at Trustoo. As I said before, if you value your time stay away.
Ward
Ward
03/03/2021
Vakbekwaam en uitstekende service. Heel tevreden.

Makkelijke aanvraag, sterke aanpak

Vraag jouw vrijblijvende dakinspectie vandaag aan

Werkzaam in een straal van circa 60 min. Rondom Rotterdam. Vul het formulier in en we nemen direct contact met je op! Je kan ook op elk moment van de dag bellen naar 085 3001 777  of je kunt ons bereiken via mail op offerte@dakdekkerbrummer.nl.

Terugbelverzoek

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Door onze 35 jaar ervaring geven wij 10 jaar garantie op onze daken.

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?