Dakrenovatie, Dakbedekking,
Dakisolatie en Zink- & Loodwerk

Dakdekker Leidschendam

Als je op zoek bent naar een ervaren en betrouwbare dakdekker in Leidschendam, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren, renoveren en plaatsen van daken van alle soorten en maten. Of het nu gaat om een plat dak, een pannendak of een bitumen dak, wij hebben de kennis en ervaring om elk dakprobleem op te lossen. Lees verder om meer te weten te komen over onze diensten als dakdekker in Leidschendam.

Neem contact met ons op.

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


U kunt ons inschakelen voor diverse dakwerkzaamheden

Onze diensten

Wij bieden een breed scala aan diensten aan als dakdekker in Leidschendam. Of je nu een lekkage hebt, het dak moet worden gerenoveerd of je wilt een nieuw dak laten plaatsen, wij staan voor je klaar. Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en maken gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur om ervoor te zorgen dat je dak weer in topconditie verkeert. Bovendien bieden wij een uitstekende garantie op al onze werkzaamheden, zodat je verzekerd bent van de beste kwaliteit en service.

Onze werkwijze

Als dakdekker in Leidschendam hechten wij veel waarde aan een persoonlijke aanpak en goede communicatie met onze klanten. Wij komen graag bij je langs om je dak te inspecteren en de benodigde werkzaamheden te bespreken. Op basis van deze inspectie stellen wij een gedetailleerde offerte op, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Bij akkoord plannen wij de werkzaamheden in en zorgen wij ervoor dat alles vakkundig en efficiënt wordt uitgevoerd. Uiteraard laten wij alles netjes achter en zorgen wij voor een goede afwerking van het dak.

Neem contact met ons op

Ben je op zoek naar een professionele en betrouwbare dakdekker in Leidschendam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij staan garant voor kwaliteit, vakmanschap en een uitstekende service. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Wij staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder.

Kom in contact

Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

Voordelen van Brummer op een rij

Binnen 24 uur op locatie

Heeft u problemen met uw dak? Dan lossen wij dit graag snel en vakkundig voor u op! In geval van spoed staan wij binnen 24 uur op uw dak.

10 jaar garantie

Voor Dakdekker Brummer is kwaliteit van de werkzaamheden en de materialen die we gebruiken prioriteit nummer 1, 2 én 3. Daarom geven wij 10 jaar garantie.

35 jaar ervaring

Onze dakdekkers hebben ruim 35 jaar ervaring en zijn echte vakmannen die u graag van advies voorzien en uw problemen oplossen.

100% tevredenheidsgarantie

Wij zijn pas tevreden als we u met een tevreden gevoel, een grote grijns op uw gezicht en een solide dak achterlaten. Ontdek het zelf.

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat jouw tevredenheid op prioriteit nummer 1.  Zo staan we 100% achter de service die wij verlenen. Wij gebruiken voor jouw project de beste materialen. Naast tien jaar garantie zorgt het afronden van jouw project voor een zeer tevreden nabeleving.

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Iveta Schreiber
Iveta Schreiber
08/11/2022
Schaut einfach auf meine Facebook Ivett Schreiber Hammersbach Dan weiß du was ich meine , bilder schprechen für sich🥰💯👍
Hans van Oord
Hans van Oord
06/04/2022
Ook na de reparatie nog garantie, prima!!
Elmer Kievit
Elmer Kievit
22/02/2022
Prima bedrijf. Komen ondanks de drukte wel hun afspraken na. Op tijd, en werkt volgens de afgesproken afspraken.
John Adams
John Adams
16/07/2021
They cancelled the appointment for the roof inspection 20 minutes before the actual appointment stating that they do not have time for tilled roof repairs for the next two years!! Totally Unprofessional as I already explained to them what I needed and it was also stated at my enquiry at Trustoo. Stay away if you value your time. EDIT after the reply of the owner: No irritation from my side, I just told the operator that it is totally unprofessional their behavior to cancel an appointment 20 minutes before it actually happened. I told exactly what I needed verbally when I spoke with the operator but also in writing at my TRUSTOO enquiry. The appointment was confirmed through phone but also via a Whatsup message. Really glad, that this didn't move forward because In my opinion this firm is NOT reliable and is not to be trusted . I am attaching a screen shot proving that I did clearly stated tiled roof at Trustoo. As I said before, if you value your time stay away.
Ward
Ward
03/03/2021
Vakbekwaam en uitstekende service. Heel tevreden.

Makkelijke aanvraag, sterke aanpak

Vraag jouw vrijblijvende dakinspectie vandaag aan

Werkzaam in een straal van circa 60 min. Rondom Rotterdam. Vul het formulier in en we nemen direct contact met je op! Je kan ook op elk moment van de dag bellen naar 085 3001 777  of je kunt ons bereiken via mail op offerte@dakdekkerbrummer.nl.

Terugbelverzoek

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Door onze 35 jaar ervaring geven wij 10 jaar garantie op onze daken.

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?