Dakrenovatie, Dakbedekking,
Dakisolatie en Zink- & Loodwerk

Dakdekker Friesland

Bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker in Friesland? Zoek niet verder! Bij ons kunt u rekenen op professionele service en vakmanschap voor al uw dakbehoeften. Of het nu gaat om een ​​reparatie, renovatie of volledige dakinstallatie, ons ervaren team staat klaar om u te helpen. Met onze diepgaande kennis van dakbedekkingssystemen en materialen zorgen wij voor duurzame en waterdichte oplossingen. Lees verder om meer te weten te komen over onze uitgebreide diensten als dakdekker in Friesland.

Neem contact met ons op.

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Dakdekker nodig in Friesland?

Reparaties en Onderhoud

Als ervaren dakdekker begrijpen we dat het behoud van uw dak essentieel is voor de bescherming van uw huis tegen de elementen. Ons team staat klaar om snelle en effectieve reparaties uit te voeren wanneer u te maken krijgt met daklekkages, beschadigde dakpannen of andere problemen. We gebruiken hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat uw dak weer in optimale staat verkeert. Bovendien bieden we ook regelmatig onderhoud aan om de levensduur van uw dak te verlengen en mogelijke problemen vroegtijdig te detecteren.

Renovaties en Dakvervanging

Is uw dak oud, versleten of niet meer bestand tegen de zwaarste weersomstandigheden in Friesland? Onze dakdekkerdiensten omvatten ook uitgebreide dakrenovaties en dakvervangingen. We kunnen uw dak inspecteren, de huidige staat beoordelen en een passend plan voorstellen om uw dak te vernieuwen. Of het nu gaat om het vervangen van dakbedekking, dakgoten, dakisolatie of andere componenten, wij zorgen voor een grondige en professionele aanpak. We werken met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de specifieke weersomstandigheden in Friesland en garanderen duurzame resultaten.

Nieuwbouw en Advies

Bij het bouwen van een nieuw huis is het dak een belangrijk onderdeel dat veel aandacht verdient. Als dakdekker in Friesland kunnen we u begeleiden bij het kiezen van het juiste daktype, de beste materialen en het ontwerp dat past bij uw esthetische voorkeuren en budget. We werken samen met u en uw aannemer om een ​​dakoplossing te creëren die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is. Ons team houdt rekening met factoren zoals isolatie, ventilatie en duurzaamheid om ervoor te zorgen dat uw nieuwe dak voldoet aan de hoogste normen.

Kies voor Professionaliteit en Kwaliteit

Als u op zoek bent naar een dakdekker in Friesland, kunt u vertrouwen op onze professionaliteit en kwaliteit. Wij hebben jarenlange ervaring in de branche en zijn trots op onze uitstekende reputatie. Ons team van ervaren dakdekkers staat klaar om uw dakbehoeften te vervullen

Kom in contact

Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

Voordelen van Brummer op een rij

Binnen 24 uur op locatie

Heeft u problemen met uw dak? Dan lossen wij dit graag snel en vakkundig voor u op! In geval van spoed staan wij binnen 24 uur op uw dak.

10 jaar garantie

Voor Dakdekker Brummer is kwaliteit van de werkzaamheden en de materialen die we gebruiken prioriteit nummer 1, 2 én 3. Daarom geven wij 10 jaar garantie.

35 jaar ervaring

Onze dakdekkers hebben ruim 35 jaar ervaring en zijn echte vakmannen die u graag van advies voorzien en uw problemen oplossen.

100% tevredenheidsgarantie

Wij zijn pas tevreden als we u met een tevreden gevoel, een grote grijns op uw gezicht en een solide dak achterlaten. Ontdek het zelf.

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat jouw tevredenheid op prioriteit nummer 1.  Zo staan we 100% achter de service die wij verlenen. Wij gebruiken voor jouw project de beste materialen. Naast tien jaar garantie zorgt het afronden van jouw project voor een zeer tevreden nabeleving.

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Iveta Schreiber
Iveta Schreiber
08/11/2022
Schaut einfach auf meine Facebook Ivett Schreiber Hammersbach Dan weiß du was ich meine , bilder schprechen für sich🥰💯👍
Hans van Oord
Hans van Oord
06/04/2022
Ook na de reparatie nog garantie, prima!!
Elmer Kievit
Elmer Kievit
22/02/2022
Prima bedrijf. Komen ondanks de drukte wel hun afspraken na. Op tijd, en werkt volgens de afgesproken afspraken.
John Adams
John Adams
16/07/2021
They cancelled the appointment for the roof inspection 20 minutes before the actual appointment stating that they do not have time for tilled roof repairs for the next two years!! Totally Unprofessional as I already explained to them what I needed and it was also stated at my enquiry at Trustoo. Stay away if you value your time. EDIT after the reply of the owner: No irritation from my side, I just told the operator that it is totally unprofessional their behavior to cancel an appointment 20 minutes before it actually happened. I told exactly what I needed verbally when I spoke with the operator but also in writing at my TRUSTOO enquiry. The appointment was confirmed through phone but also via a Whatsup message. Really glad, that this didn't move forward because In my opinion this firm is NOT reliable and is not to be trusted . I am attaching a screen shot proving that I did clearly stated tiled roof at Trustoo. As I said before, if you value your time stay away.
Ward
Ward
03/03/2021
Vakbekwaam en uitstekende service. Heel tevreden.

Makkelijke aanvraag, sterke aanpak

Vraag jouw vrijblijvende dakinspectie vandaag aan

Werkzaam in een straal van circa 60 min. Rondom Rotterdam. Vul het formulier in en we nemen direct contact met je op! Je kan ook op elk moment van de dag bellen naar 085 3001 777  of je kunt ons bereiken via mail op offerte@dakdekkerbrummer.nl.

Terugbelverzoek

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Door onze 35 jaar ervaring geven wij 10 jaar garantie op onze daken.

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?