Dakrenovatie, Dakbedekking,
Dakisolatie en Zink- & Loodwerk

Dakdekker Flevoland

Bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker in Flevoland? Zoek niet verder! Bij Dakdekker Flevoland bent u aan het juiste adres voor professionele dakdekservice van hoge kwaliteit. Onze ervaren en deskundige dakdekkers staan klaar om al uw dakproblemen op te lossen. Of het nu gaat om een klein lek of een volledige dakrenovatie, wij bieden maatwerkoplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften.

Neem contact met ons op.

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Dakdekker nodig in Flevoland?

Met Dakdekker Flevoland bent u verzekerd van een dakdekker met uitgebreide kennis en ervaring in de regio. Wij begrijpen de unieke uitdagingen die gepaard gaan met het Flevolandse klimaat en de specifieke eisen die dit stelt aan uw dakbedekking. Onze dakdekkers zijn volledig op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen, en werken met zorgvuldig geselecteerde producten die garant staan voor duurzaamheid en kwaliteit.

Of u nu een plat dak, een hellend dak, een pannendak of een bitumineus dak heeft, onze dakdekkers hebben de expertise om diverse daktypen te behandelen. Met behulp van geavanceerde apparatuur en hoogwaardige materialen zorgen wij voor een waterdichte en duurzame oplossing. Onze focus ligt niet alleen op het oplossen van de huidige dakproblemen, maar ook op het voorkomen van toekomstige schade.

Bij Dakdekker Flevoland streven we naar een uitstekende klantenservice en een probleemloze ervaring. Wij begrijpen dat een dakreparatie of -renovatie een investering is en streven ernaar om u de beste waarde voor uw geld te bieden. Onze dakdekkers werken efficiënt en nauwkeurig om de klus op tijd en binnen het budget te klaren. Daarnaast hanteren wij eerlijke en transparante prijzen, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Waarom zou u kiezen voor Dakdekker Flevoland? Ten eerste bieden wij een snelle en betrouwbare service. Wanneer u ons inschakelt, kunt u rekenen op een vakkundig team dat uw dakproblemen efficiënt aanpakt. Ten tweede gebruiken we alleen hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de zwaarste weersomstandigheden in Flevoland. Hierdoor bent u verzekerd van een duurzame oplossing die lang meegaat.

Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw dakdekservicebehoeften in

Kom in contact

Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

Voordelen van Brummer op een rij

Binnen 24 uur op locatie

Heeft u problemen met uw dak? Dan lossen wij dit graag snel en vakkundig voor u op! In geval van spoed staan wij binnen 24 uur op uw dak.

10 jaar garantie

Voor Dakdekker Brummer is kwaliteit van de werkzaamheden en de materialen die we gebruiken prioriteit nummer 1, 2 én 3. Daarom geven wij 10 jaar garantie.

35 jaar ervaring

Onze dakdekkers hebben ruim 35 jaar ervaring en zijn echte vakmannen die u graag van advies voorzien en uw problemen oplossen.

100% tevredenheidsgarantie

Wij zijn pas tevreden als we u met een tevreden gevoel, een grote grijns op uw gezicht en een solide dak achterlaten. Ontdek het zelf.

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat jouw tevredenheid op prioriteit nummer 1.  Zo staan we 100% achter de service die wij verlenen. Wij gebruiken voor jouw project de beste materialen. Naast tien jaar garantie zorgt het afronden van jouw project voor een zeer tevreden nabeleving.

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Iveta Schreiber
Iveta Schreiber
08/11/2022
Schaut einfach auf meine Facebook Ivett Schreiber Hammersbach Dan weiß du was ich meine , bilder schprechen für sich🥰💯👍
Hans van Oord
Hans van Oord
06/04/2022
Ook na de reparatie nog garantie, prima!!
Elmer Kievit
Elmer Kievit
22/02/2022
Prima bedrijf. Komen ondanks de drukte wel hun afspraken na. Op tijd, en werkt volgens de afgesproken afspraken.
John Adams
John Adams
16/07/2021
They cancelled the appointment for the roof inspection 20 minutes before the actual appointment stating that they do not have time for tilled roof repairs for the next two years!! Totally Unprofessional as I already explained to them what I needed and it was also stated at my enquiry at Trustoo. Stay away if you value your time. EDIT after the reply of the owner: No irritation from my side, I just told the operator that it is totally unprofessional their behavior to cancel an appointment 20 minutes before it actually happened. I told exactly what I needed verbally when I spoke with the operator but also in writing at my TRUSTOO enquiry. The appointment was confirmed through phone but also via a Whatsup message. Really glad, that this didn't move forward because In my opinion this firm is NOT reliable and is not to be trusted . I am attaching a screen shot proving that I did clearly stated tiled roof at Trustoo. As I said before, if you value your time stay away.
Ward
Ward
03/03/2021
Vakbekwaam en uitstekende service. Heel tevreden.

Makkelijke aanvraag, sterke aanpak

Vraag jouw vrijblijvende dakinspectie vandaag aan

Werkzaam in een straal van circa 60 min. Rondom Rotterdam. Vul het formulier in en we nemen direct contact met je op! Je kan ook op elk moment van de dag bellen naar 085 3001 777  of je kunt ons bereiken via mail op offerte@dakdekkerbrummer.nl.

Terugbelverzoek

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Door onze 35 jaar ervaring geven wij 10 jaar garantie op onze daken.

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?