Dakrenovatie, Dakbedekking,
Dakisolatie en Zink- & Loodwerk

Dakdekkersbedrijf Dordrecht

Is uw dakbedekking aan vervanging toe, wilt u uw dak goed laten onderhouden of is uw dak kapot? Dan neemt u contact op met Dakdekker Brummer, uw professionele, betrouwbare en voordelige dakdekkersbedrijf in Dordrecht. Dakdekker Brummer kan uw dakbedekking vervangen, maar ook onderhouden of repareren.

Neem contact met ons op.

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Nieuwe dakbedekking laten plaatsen

Door de jaren heen slijt de dakbedekking op uw dak. Als uw dakbedekking ernstig versleten is, is het tijd om deze te laten vervangen. Dit kan een dakdekkersbedrijf in Dordrecht als Dakdekker Brummer voor u doen. Dakdekker Brummer verwijdert eerst uw oude dakbedekking, om uw dak vervolgens klaar te maken voor nieuwe dakbedekking. Hierna wordt er een nieuwe laag dakbedekking geplaatst en kan uw dak er weer jaren tegenaan. U kiest zelf wat voor dakbedekking u wil laten plaatsen. En weet u niet zo goed welk materiaal dakbedekking het beste bij uw eisen, wensen, verwachtingen en budget aansluit? Dan kan Dakdekker Brummer u helpen de juiste keuze te maken.

Kom in contact

Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

Dakreparaties door Dakdekker Brummer

Is uw dak kapot? Dan staan wij voor u klaar. We komen graag bij u langs om uw dak op hoog niveau en voor een lage prijs te repareren. U kunt contact met ons opnemen als u te maken heeft met een lekkage, maar ook als uw dak beschadigd is tijdens een zware storm. En is uw dak zelf niet beschadigd, maar hebben uw dakgoten een reparatie nodig? Dan bent u bij dit dakdekkersbedrijf in Dordrecht ook aan het juiste adres. U kunt Dakdekker Brummer ook benaderen voor onderhoudswerkzaamheden. Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren op uw dak, kunt u de levensduur van uw dakbedekking flink verlengen.

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u meer weten over ons dakdekkersbedrijf in Dordrecht of heeft u vragen over de diensten die wij aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden. Als u een afspraak wil maken met Dakdekker Brummer, kunt u ook contact met ons opnemen. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw dak te vervangen, te onderhouden of te repareren.

Voordelen van Brummer op een rij

Binnen 24 uur op locatie

Heeft u problemen met uw dak? Dan lossen wij dit graag snel en vakkundig voor u op! In geval van spoed staan wij binnen 24 uur op uw dak.

10 jaar garantie

Voor Dakdekker Brummer is kwaliteit van de werkzaamheden en de materialen die we gebruiken prioriteit nummer 1, 2 én 3. Daarom geven wij 10 jaar garantie.

35 jaar ervaring

Onze dakdekkers hebben ruim 35 jaar ervaring en zijn echte vakmannen die u graag van advies voorzien en uw problemen oplossen.

100% tevredenheidsgarantie

Wij zijn pas tevreden als we u met een tevreden gevoel, een grote grijns op uw gezicht en een solide dak achterlaten. Ontdek het zelf.

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat jouw tevredenheid op prioriteit nummer 1.  Zo staan we 100% achter de service die wij verlenen. Wij gebruiken voor jouw project de beste materialen. Naast tien jaar garantie zorgt het afronden van jouw project voor een zeer tevreden nabeleving.

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Makkelijke aanvraag, sterke aanpak

Vraag jouw vrijblijvende dakinspectie vandaag aan

Werkzaam in een straal van circa 60 min. Rondom Rotterdam. Vul het formulier in en we nemen direct contact met je op! Je kan ook op elk moment van de dag bellen naar 085 3001 777  of je kunt ons bereiken via mail op offerte@dakdekkerbrummer.nl.

Terugbelverzoek

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Door onze 35 jaar ervaring geven wij 10 jaar garantie op onze daken.

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?