Dakrenovatie, Dakbedekking,
Dakisolatie en Zink- & Loodwerk

Dakrenovatie Den Haag

Het is belangrijk een dakrenovatie niet te lang uit te stellen. Door dakrenovatie te lang uit te stellen kan het van kwaad tot erger gaan waardoor er uiteindelijk zelfs een compleet nieuw dak moet komen. Dit is vele malen duurder dan een dakrenovatie.

Neem contact met ons op.

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Wanneer is een dakrenovatie nodig?

Vaak is het onduidelijk wanneer er precies een dakrenovatie nodig is en wanneer een reparatie volstaat. Bij de volgende gevallen is een dakrenovatie nodig:

 • Als een (groot) deel van het dak beschadigd is
 • Wanneer het dak zijn levensduur heeft bereikt (gemiddeld na 30-50 jaar)
 • Hevige stormschade
 • Lekkage
 • Meerdere beschadigde of verschoven dakpannen
 • Scheurtjes in de dakbedekking
 • Een aangetaste dakconstructie

Neem contact op met Dakdekker Brummer om er zeker van te zijn dat u de juiste werkzaamheden laat uitvoeren. Wij zullen u altijd eerlijk advies geven over wat het beste is voor uw dak. Ook kunt u een vrijblijvende dakinspectie aanvragen om de staat van uw dak te bekijken en te horen of er een reparatie of renovatie nodig is.

Kom in contact

Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

Wat valt onder dakrenovatie?

Onder dakrenovatie vallen de volgende werkzaamheden:

 • Nieuwe dakbedekking plaatsen
 • Isolatie plaatsen
 • Onderdak plaatsen (dat is een laag tussen het isolatiemateriaal en de dakbedekking en dient als bescherming van de dakconstructie).
 • Overzetdak plaatsen (op bestaande dakbedekking wordt een lattenconstructie aangebracht waarop lichtmetalen dakpanelen geplaatst worden; het originele dak eronder hoeft dan niet vervangen te worden)
 • Vernieuwen van (delen van) de dakconstructie

Kosten dakrenovatie

Hoeveel een dakrenovatie precies kost hangt af van de volgende zaken:

 • Het type dak (schuin of plat)
 • De constructie van het dak (is dit nog in goede staat?)
 • Leeftijd van het dak
 • Gebreken aan het dak
 • Oppervlakte van de gebreken
 • De extra werkzaamheden

 

Subsidie aanvragen

Gelukkig is er ook een meevaller: u kunt vaak subsidie aanvragen voor een dakrenovatie. Vooral oudere huizen komen in aanmerking vanwege verduurzaming.

 

De korting van Dakdekker Brummer

Wij kunnen u ook aantrekkelijke korting geven, bijvoorbeeld als u uw dak laat renoveren samen met uw buren of als u uw dak gelijk beter laat isoleren.

Vergunning bij dakrenovatie

Soms is het nodig voor dakrenovatie een vergunning aan te vragen. Een vergunning voor dakrenovatie is verplicht bij een monumentaal pand, bij verandering aan het uiterlijk (hoogte, breedte of dikte) en/of bij aanpassingen van de draagconstructie zelf.

 

Uw oude dak weer als nieuw!
Uiteindelijk zorgt dakrenovatie ervoor dat uw oude dak weer als nieuw is en weer vele jaren meegaat zonder problemen. Omdat wij geloven in onze kwaliteit en service geven wij ook op dakrenovatie 10 jaar garantie.

Wilt u uw dak laten renoveren? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan bij ons! Twijfelt u of u dakrenovatie nodig heeft of dat een reparatie volstaat? Dan geven wij u graag advies of komen wij langs voor een vrijblijvende dakinspectie om uw dak te beoordelen.

Voordelen van Brummer op een rij

Binnen 24 uur op locatie

Heeft u problemen met uw dak? Dan lossen wij dit graag snel en vakkundig voor u op! In geval van spoed staan wij binnen 24 uur op uw dak.

10 jaar garantie

Voor Dakdekker Brummer is kwaliteit van de werkzaamheden en de materialen die we gebruiken prioriteit nummer 1, 2 én 3. Daarom geven wij 10 jaar garantie.

35 jaar ervaring

Onze dakdekkers hebben ruim 35 jaar ervaring en zijn echte vakmannen die u graag van advies voorzien en uw problemen oplossen.

100% tevredenheidsgarantie

Wij zijn pas tevreden als we u met een tevreden gevoel, een grote grijns op uw gezicht en een solide dak achterlaten. Ontdek het zelf.

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat jouw tevredenheid op prioriteit nummer 1.  Zo staan we 100% achter de service die wij verlenen. Wij gebruiken voor jouw project de beste materialen. Naast tien jaar garantie zorgt het afronden van jouw project voor een zeer tevreden nabeleving.

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Makkelijke aanvraag, sterke aanpak

Vraag jouw vrijblijvende dakinspectie vandaag aan

Werkzaam in een straal van circa 60 min. Rondom Rotterdam. Vul het formulier in en we nemen direct contact met je op! Je kan ook op elk moment van de dag bellen naar 085 3001 777  of je kunt ons bereiken via mail op offerte@dakdekkerbrummer.nl.

Terugbelverzoek

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Door onze 35 jaar ervaring geven wij 10 jaar garantie op onze daken.

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?