Dakrenovatie, Dakbedekking,
Dakisolatie en Zink- & Loodwerk

Dakinspectie Den Haag

Bij Dakdekker Brummer kunt u altijd terecht voor een vrijblijvende inspectie van uw dak. Een goed onderhouden dak voorkomt veel narigheid zoals schade of onverwachte hoge kosten, aangezien u vaak niet weet of uw dak beschadigd of versleten is totdat er grote problemen ontstaan. Een dakinspectie geeft u inzicht en voorkomt deze problemen. Dakdekker Brummer doet dakinspecties voor zowel particuliere als zakelijke daken. Welk type dak u ook heeft, u kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende dakinspectie!

Neem contact met ons op.

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Het belang van een dakinspectie

Het is belangrijk om jaarlijks een dakinspectie uit te voeren. Ook bij een verandering van de functie of vorm van het dak is een dakinspectie nodig. Hieronder leest u waarom een dakinspectie zo belangrijk is:

 

  • U krijgt inzicht in de staat van uw dak
  • U bent met een jaarlijkse dakinspectie verzekerd van een goed onderhouden dak
  • Het voorkomt problemen zoals lekkage of stormschade
  • Onverwachte kosten zullen uitblijven: de kosten van een reparatie als gevolg van achterstallig onderhoud zijn veel duurder dan de kosten van een periodieke dakinspectie

Kom in contact

Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

Hoe gaat een dakinspectie in zijn werk?

Onze gecertificeerde dakdekkers zullen uw dak op gaan en kijken naar de staat van het dak. Ze kijken onder andere naar schade, slijtage, waterdichtheid en tekenen van achterstallig onderhoud.

Vervolgens zullen potentiële problemen met u worden besproken. Ook de eventuele benodigde reparaties worden besproken. Natuurlijk krijgt u na de dakinspectie een uitgebreid rapport met de bevindingen en een vrijblijvende offerte voor de uit te voeren werkzaamheden.

 

Ik wil mijn dak laten inspecteren

Wilt u ook inzicht in uw dak, verzekerd zijn van een goed onderhouden dak en onverwachte kosten voorkomen? Vraag dan nu meteen een vrijblijvende dakinspectie aan en wij zullen zo snel mogelijk een afspraak met u maken! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Kosten dakinspectie

Bij Dakdekker Brummer doen wij altijd een uitgebreide daknispectie. Wij staan voor kwaliteit en geven niet voor niets 10 jaar garantie op al onze werkzaamheden. Daarom inspecteren wij uw dak ook tot in de puntjes. Wat de precieze kosten zijn voor een dakinspectie hangt van de volgende factoren af:

  • Schuin of plat dak
  • Soort dakbedekking
  • Vorm van het dak

 

Dakinspectie met korting

Gelukkig krijgt u bij ons te maken met de korting van Brummer: een flinke korting als u meerdere daken tegelijk laat inspecteren door ons. Wanneer u gegarandeerd van onze diensten gebruik maakt is de dakinspectie zelfs helemaal gratis.

Voordelen van Brummer op een rij

Binnen 24 uur op locatie

Heeft u problemen met uw dak? Dan lossen wij dit graag snel en vakkundig voor u op! In geval van spoed staan wij binnen 24 uur op uw dak.

10 jaar garantie

Voor Dakdekker Brummer is kwaliteit van de werkzaamheden en de materialen die we gebruiken prioriteit nummer 1, 2 én 3. Daarom geven wij 10 jaar garantie.

35 jaar ervaring

Onze dakdekkers hebben ruim 35 jaar ervaring en zijn echte vakmannen die u graag van advies voorzien en uw problemen oplossen.

100% tevredenheidsgarantie

Wij zijn pas tevreden als we u met een tevreden gevoel, een grote grijns op uw gezicht en een solide dak achterlaten. Ontdek het zelf.

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat jouw tevredenheid op prioriteit nummer 1.  Zo staan we 100% achter de service die wij verlenen. Wij gebruiken voor jouw project de beste materialen. Naast tien jaar garantie zorgt het afronden van jouw project voor een zeer tevreden nabeleving.

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Makkelijke aanvraag, sterke aanpak

Vraag jouw vrijblijvende dakinspectie vandaag aan

Werkzaam in een straal van circa 60 min. Rondom Rotterdam. Vul het formulier in en we nemen direct contact met je op! Je kan ook op elk moment van de dag bellen naar 085 3001 777  of je kunt ons bereiken via mail op offerte@dakdekkerbrummer.nl.

Terugbelverzoek

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Door onze 35 jaar ervaring geven wij 10 jaar garantie op onze daken.

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?