Dakrenovatie, Dakbedekking,
Dakisolatie en Zink- & Loodwerk

Dak isoleren Den Haag

Nieuwe woningen zijn standaard voorzien van een hoogwaardig dak met een goede dakisolatie. Bij oudere woningen is dit helaas niet geval. Omdat de daken van deze woningen minder goed geïsoleerd zijn, gaat er veel warmte verloren. Heeft u een woning met een ouder dak, zonder goede isolatie? Dan moet u veel stoken om een aangename temperatuur te krijgen in huis. Gelukkig kunt u hier verandering in brengen door uw dak te laten isoleren door Dakdekker Brummer.

Neem contact met ons op.

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Verlaag uw energierekening

Door het dak van uw woning in Den Haag goed te laten isoleren, kunt u uw energierekening flink verlagen. Met een goede dakisolatie gaat er namelijk geen warmte verloren door het dak van uw huis. Als u de verwarming aan zet, wordt het direct warmer in uw woning. En omdat er minder warmte verloren gaat, hoeft u minder te stoken voor een aangename temperatuur in huis. Dit betekent dat uw energierekening direct na dak isoleren in Den Haag omlaag gaat.

Niet alleen in de winter, maar ook in de zomer heeft u profijt van uw investering in goede dakisolatie. In de warme zomermaanden komt er namelijk minder hitte van buiten naar binnen door uw dak. Dit betekent dat het lekker koel blijft in uw woning, zonder dat u in de weer moet met ventilatoren en airco’s. Ook in de zomer kunt u uw energierekening dan ook flink laten dalen na dak isoleren in Den Haag.

Kom in contact

Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

Verhoog de waarde van uw woning

Een ander voordeel van dak isoleren in Den Haag, is het feit dat uw woning meer waard wordt met goede dakisolatie. Dit is nu misschien niet zo belangrijk, maar wel als u uw woning wil verkopen. Als u uw dak laat isoleren en uw woning enkele jaren later te koop aanbiedt, verdient u de investering in goede dakisolatie vrijwel helemaal terug bij de verkoop.

Benieuwd naar de kosten?

Bent u benieuwd wat u moet betalen om uw dak goed te laten isoleren? Neem dan contact met ons op. Wij stellen namelijk graag geheel vrijblijvend en uiteraard helemaal gratis een offerte voor u op. In uw offerte voor dak isoleren in Den Haag kunt u precies zien wat u moet investeren om uw dak door Dakdekker Brummer onder handen te laten nemen.

Voordelen van Brummer op een rij

Binnen 24 uur op locatie

Heeft u problemen met uw dak? Dan lossen wij dit graag snel en vakkundig voor u op! In geval van spoed staan wij binnen 24 uur op uw dak.

10 jaar garantie

Voor Dakdekker Brummer is kwaliteit van de werkzaamheden en de materialen die we gebruiken prioriteit nummer 1, 2 én 3. Daarom geven wij 10 jaar garantie.

35 jaar ervaring

Onze dakdekkers hebben ruim 35 jaar ervaring en zijn echte vakmannen die u graag van advies voorzien en uw problemen oplossen.

100% tevredenheidsgarantie

Wij zijn pas tevreden als we u met een tevreden gevoel, een grote grijns op uw gezicht en een solide dak achterlaten. Ontdek het zelf.

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat jouw tevredenheid op prioriteit nummer 1.  Zo staan we 100% achter de service die wij verlenen. Wij gebruiken voor jouw project de beste materialen. Naast tien jaar garantie zorgt het afronden van jouw project voor een zeer tevreden nabeleving.

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Makkelijke aanvraag, sterke aanpak

Vraag jouw vrijblijvende dakinspectie vandaag aan

Werkzaam in een straal van circa 60 min. Rondom Rotterdam. Vul het formulier in en we nemen direct contact met je op! Je kan ook op elk moment van de dag bellen naar 085 3001 777  of je kunt ons bereiken via mail op offerte@dakdekkerbrummer.nl.

Terugbelverzoek

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Door onze 35 jaar ervaring geven wij 10 jaar garantie op onze daken.

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?