Dakrenovatie, Dakbedekking,
Dakisolatie en Zink- & Loodwerk

Dak isoleren

Goede dakisolatie zorgt dat er zo min mogelijk warmte verloren gaat naar buiten en er zo min mogelijk kou van buiten naar binnen komt. Zoals het dak de beschermlaag is van uw huis, is isolatie de beschermlaag voor de temperatuur binnen en dus ook voor uw portemonnee. Dakisolatie is daarom een investering die zichzelf altijd terugverdient!

Neem contact met ons op.

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Waarom uw dak isoleren

Als u nog geen isolatie heeft, is het verstandig om dit zo snel mogelijk te laten doen. Ook is het goed om verouderde of beschadigde isolatie te vervangen. De isolatie doet dan zijn werk niet meer optimaal. Bij Dakdekker Brummer geldt de regel: een goed dak is een geïsoleerd dak.

Kom in contact

Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

De voordelen van een goed geïsoleerd dak

  • Lager energieverbruik. Er hoeft minder gestookt te worden om het huis op temperatuur te houden, omdat er minder warmteverlies is. Fijn voor het milieu én uw portemonnee!
  • Beter woonklimaat. Goede isolatie houdt in de winter de warmte binnen en de kou buiten. In de zomer houdt goede dakisolatie uw huis juist koel. Isolatie zorgt dus voor een aangenamer woonklimaat.
  • Betere akoestiek. Isolatie dempt omgevingsgeluiden. Zeker op platte daken kan regenval erg veel geluid maken. Het aanbrengen van isolatie vermindert deze geluidsoverlast.
  • Waardeverhoging van de woning. Een goed geïsoleerd huis is energiezuiniger en dus meer waard.

Brummer helpt bij dakisolatie!

Heeft u besloten dat u uw dak (opnieuw) laat isoleren, maar weet u niet op welke manier en met welk materiaal? Wij helpen u graag verder door al uw vragen over dakisolatie te beantwoorden.
Klik op de onderstaande knop en wij nemen snel contact met u op.

Bent u er al wel uit wat u wilt doen met isolatie? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte bij ons aan! Ook op isolatie bieden wij 10 jaar garantie.

Subsidie aanvragen

Bent u van plan uw dak te isoleren? Vraag dan bij uw gemeente na of u in aanmerking komt voor een subsidie. Sommige provincies en gemeenten bieden regelingen en subsidie aan voor de investering in een nieuw dak of dakrenovatie. Isoleren valt onder dakrenovatie. Deze steunmaatregelen en subsidie verschillen wel per gemeente.

Wilt u een gemeentelijke subsidie aanvragen voor dakisolatie raadpleeg dan de Energiewijzer van de overheid. Daarnaast kunt u zich laten informeren en adviseren door een erkend isolatiespecialist.

Een goede investering

Met dakisolatie woont u warmer in de winter en koeler in de zomer. En u bespaart flink op uw energiekosten. Zelfs als u uw zolderkamer niet verwarmt. Hierdoor is het een investering die zichzelf altijd terugverdient. Zo’n 80 procent van de daken heeft isolatie, maar vaak is de kwaliteit mager.

Investeren in isolatie – van geen naar goed – is even gunstig als een rente van 8 procent op uw spaarrekening. Ter illustratie: de huidige rente op een spaarrekening ligt onder de 2 procent. Kortom: dakisolatie draagt bij aan uw woonplezier, aan de waarde van uw woning én verlaagt uw energiekosten.

Type dakbedekking

Verstand van alle daken

Wij hebben veel ervaring met het werken met allerlei soorten dakbedekkingen. Daarom kunnen we u altijd het juiste advies geven over de meest geschikte dakbedekking voor uw pand. Hierbij houden wij rekening met uw budget, woonsituatie of locatie en wensen.

Dakpannen

Dakpannen zijn de meest toegepaste vorm van dakbedekking. De uitstraling van uw woning of (bedrijfs)pand wordt o.a. bepaald door de staat van het dak. Een mooie pan die op de juiste manier is gelegd, draagt hier dan ook aan bij.

Shingles

Shingles daken zijn een sterk opkomende trend in Nederland. Deze variant van dakbedekken is afkomstig uit de Verenigde Staten. Daar wordt deze dakbedekking veel gebruikt. Shingles worden gemaakt van lange stroken bitumen.

Leien dak

Leien dakbedekking wordt al heel lang toegepast. Daardoor is het aanleggen en onderhouden van leien daken een echt ambacht. Vroeger werden er vooral natuurleien gebruikt, tegenwoordig zijn kunstleien populairder.

Exclusief dak

Bent u op zoek naar een unieke uitstraling, een dak dat je niet veel bij andere panden ziet? Kies dan voor een exclusief dak. Ook als u een speciale vorm dak of gevel heeft, valt dit hieronder. Wij informeert je graag over de mogelijkheden

Bitumen

Bitumen dakbedekking wordt ook wel dakleer genoemd. Bitumen is populair als dakbedekking voor platte daken, bijvoorbeeld voor het dak van een garage, aanbouw of serre. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat uw tevredenheid voorop. Daarom voeren wij uw project uit met de best mogelijke service. En gebruiken wij altijd de beste materialen. Mede hierdoor kunnen wij 10 jaar tevredenheidsgarantie geven!

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Makkelijke aanvraag, sterke aanpak

Vraag jouw vrijblijvende dakinspectie vandaag aan

Werkzaam in een straal van circa 60 min. Rondom Rotterdam. Vul het formulier in en we nemen direct contact met je op! Je kan ook op elk moment van de dag bellen naar 085 3001 777  of je kunt ons bereiken via mail op offerte@dakdekkerbrummer.nl.

Terugbelverzoek

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Door onze 35 jaar ervaring geven wij 10 jaar garantie op onze daken.

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?