Dakrenovatie, Dakbedekking,
Dakisolatie en Zink- & Loodwerk

Dakisolatie platdak

Daken zijn erg gevoelig voor warmteverlies. En dat is iets dat je in deze tijd liever niet hebt. De stookkosten zijn al zo hoog, als er dan ook nog warmte verloren gaat, zullen de kosten snel oplopen. Door je dak te isoleren kun je dit voorkomen. Dakisolatie platdak gaat namelijk dit warmteverlies tegen. Het is een hele goede investering in je woning. Er zitten veel voordelen aan. Er is een materiaal dat het vaakst gebruikt wordt voor het isoleren van een plat dak. Hier lees je alles over de voordelen en dit materiaal.

Aanvraag formulier

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Voordelen dakisolatie platdak

De voordelen van een dakisolatie maken de keuze erg makkelijk. 

  • Lager energieverbruik
  • Beter woonklimaat
  • Betere geluiddemping
  • Waardeverhoging van je woning

Het grootste voordeel van een dakisolatie platdak is natuurlijk al even benoemd. Dat is het warmteverlies dat wordt tegengegaan. Hierdoor heb je een vele malen lager energieverbruik. Wel zo fijn voor je portemonnee én het milieu. Daarnaast zorgt dit automatisch voor een fijner woonklimaat. Ook helpt isolatie tegen geluid. Zo zul je minder last hebben van geluid van buiten. En het is niet te ontkennen dat het de waarde van je huis verhoogd. Kortom, alleen maar voordelen!

Kom in contact

Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

Materialen dakisolatie platdak

Het materiaal dat het vaakst gebruikt wordt voor een dakisolatie platdak is bitumen dakbedekking. Een andere naam voor dit materiaal is dakleer. Het is een erg populair materiaal voor platte daken. Denk aan een garage, een aanbouw of serre. Wat is bitumen? Het wordt gemaakt van aardolie in combinatie met polyester of glasvlies. Tegenwoordig worden er ook kunststofvezels aan toegevoegd. Hierdoor is het materiaal elastischer. Het materiaal heeft hele fijn eigenschappen. Zo is het lichtgewicht en waterdicht. Daarnaast is het duurzaam, sterk, hecht het goed dankzij de kleefkracht en is het makkelijk te plaatsen.

Kosten dakisolatie platdak

De kosten hangen af van het type en grootte dak. Daarnaast hangt het af van het type materiaal dat gebruikt gaat worden en wat de wensen zijn. Als dit bekend is kan er een exacte prijs gegeven worden. Om te weten wat een dakisolatie platdak voor jou gaat kosten kun je een offerte aanvragen. Zo krijg je het beste een inschatting van de kosten!

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?