Dakrenovatie, Dakbedekking,
Dakisolatie en Zink- & Loodwerk

Dakisolatie buitenzijde

Je dakisoleren buitenzijde is erg belangrijk, zeker als je graag wil dat de warmte in de winter binnen blijft. En in de zomer juist de warmte buiten blijft. Isolatie zorgt er namelijk voor dat dit warmtetransport tegengehouden wordt. Waardoor het in de winter binnen lekker warm blijft en je dus een stuk minder stookkosten hebt. Een groot voordeel voor je portemonnee dus. Zonder dakisolatie gaat er veel kostbare warmte verloren, zonde! Door het isoleren van je dak kan je tot wel 30% op je gasverbruik besparen. En je wooncomfort neemt flink toe, hoe fijn is dat? Lees meer over de voordelen van dakisolatie buitenzijde en wat wij voor je kunnen betekenen.

Aanvraag formulier

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Voordelen van een goed geïsoleerd dak

Je zou het niet denken, maar het isoleren aan de buitenzijde van een dak is eenvoudiger dan het isoleren van de binnenkant. Het scheelt ook een hoop troep op je zolder. Ook is het lastiger en houdt je minder ruimte over. Mede een goede reden om te kiezen voor dakisolatie buitenzijde in plaats van het isoleren van de binnenkant. 

  • Lager energieverbruik
  • Beter woonklimaat
  • Meer wooncomfort
  • Betere akoestiek
  • Waardeverhoging van je woning

Kom in contact

Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

Woning laten isolaren

Investeren in een dakisolatie buitenkant? Dat is zeker een goed idee. Het levert je mooie voordelen op. Afhangend van het type dak zal er gekozen worden voor een soort materiaal en dakbedekking. Vraag een offerte aan voor een dakisolatie. Zo krijg je een schatting van de isolatie.

Welk materiaal er gebruikt gaat worden tijdens de dakisolatie hangt af van het type dak en de voorkeuren. Vraag een offerte aan en kom erachter wat voor materiaal geschikt is voor jouw dak en hoeveel de investering gaat zijn.

Dakisolatie buitenzijde laten uitvoeren door specialisten

Het is verstandig om een dakisolatie buitenzijde uit te laten voeren door specialisten. Zo weet je zeker dat het dak goed geïsoleerd is en dat je er nog jaren plezier van hebt. Het is een investering, maar een die je in een aantal jaar zeker terugverdiend. Je hoeft namelijk minder gas te verbruiken, omdat je de warmte binnenhoudt. Alleen maar voordelen dus! Ben je ervan overtuigd dat een dakisolatie buitenzijde een goed idee is? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie!

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?