Dakrenovatie, Dakbedekking,
Dakisolatie en Zink- & Loodwerk

Dakisolatie buitenzijde rijtjeshuis

Aanvraag formulier

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Dakisolatie buitenzijde rijtjeshuis

Een van de meest verstandige investeringen is die in een dakisolatie. Het isoleren van je dak zorgt er voor dat er zo min mogelijk warmte naar buiten ontsnapt, oftewel minder warmteverlies. Het gevolg hiervan is dat je de kachel minder vaak en hoog op hoeft te stoken. En je dus minder stookkosten hebt. Je bespaart dus flink op je energiekosten. Beter voor je portemonnee en het milieu. Een hele goede keuze dus, om je dak te laten isoleren. Voor dakisolatie buitenzijde rijtjeshuis kunnen diverse materialen gebruikt worden. Daarnaast kun je een mogelijk een subsidie krijgen voor het isoleren van je dak. Het is in ieder geval een slimme keuze om je dak te laten isoleren.

  Kom in contact

  Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

  Materialen voor dakisolatie buitenzijde

  Er zijn diverse materialen die gebruikt kunnen worden voor een dakisolatie buitenzijde. 

  • Dakpannen
  • Shingles
  • Leien dak
  • Exclusief dak
  • Bitumen dakbedekking

  Welk materiaal er gebruikt gaat worden, hangt af van het type dak. En natuurlijk van de wensen. Voor een plat dak wordt er bijvoorbeeld vaak bitumen dakbedekking gebruikt. Voor een schuin dak worden er verschillende materialen gebruikt, zoals de welbekende dakpannen of leien daken. Om er achter te komen welk materiaal geschikt is voor jouw dak, kun je een offerte aanvragen. Dan weet je ook meteen wat voor investering je te wachten staat.

   

  Subsidie voor een dakisolatie

  Het kan zijn dat je in aanmerking komt voor een subsidie voor het isoleren van je dak. Sommige provincies en gemeenten bieden een regeling en subsidie aan voor het investering in nieuwe daken of dakrenovaties. Dakisolatie buitenzijde rijtjeshuis valt onder dakrenovaties. Dit kun je navragen bij de gemeente, want het verschilt per gemeente. 

   

  Dak laten isoleren

  Als je graag wil genieten van een lager energieverbruik, dan is het een goed idee om je dak te laten isoleren. Dakisolatie buitenzijde rijtjeshuis is een investering die je zeker terugverdient. Ook geniet je gewoon van meer wooncomfort, doordat je minder warmteverlies hebt. Een dakisolatie kun je laten uitvoeren door specialisten. Zo weet je zeker dat het op de juiste manier gebeurd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

   

   

  WhatsApp openen
  Hulp nodig?
  Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?