Dakrenovatie, Dakbedekking,
Dakisolatie en Zink- & Loodwerk

Dakisolatie buitenkant

Aanvraag formulier

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Dakisolatie buitenkant van het dak

Een goed geïsoleerd dak zorgt voor meer wooncomfort. Ook zorgt het ervoor dat je minder warmteverlies hebt en dus minder stookkosten. Ook lekker voor je portemonnee. Het laten isoleren van je dak is een investering, maar een die je zeker weer terug verdiend. Het is dus zeker een goed idee om dakisolatie buitenkant te realiseren. Weten wat de voordelen zijn van een dakisolatie? En welke soorten dakbedekking er zijn? Lees dan zeker verder.

Kom in contact

Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

De voordelen van dakisolatie

Er zijn een aantal fijne voordelen die dakisolatie buitenkant oplevert. Zo heb je een lager energieverbruik, omdat je minder warmteverlies hebt én dus minder stookkosten. Daarnaast heb je een beter wooncomfort, omdat het lekker warm blijft binnen. Het geluid wordt gedempt wanneer je je woning isoleert. Je zal dus minder last van geluid van buiten hebben. Een ander groot voordeel is dat je woning meer waard wordt. Een goed geïsoleerde woning is energiezuiniger en dat maakt hem meer waard.

Diverse soorten dakbedekking

Voor dakisolatie buitenkant zijn er diverse soorten dakbedekking die gebruikt kunnen worden. 

  • Dakpannen

Dit is wel de meest bekende vorm van dakbedekking. Dakpannen. 

  • Shingles

Dit is een materiaal dat nog niet zo lang gebruikt wordt, maar het is een opkomende trend. Het zijn stroken bitumen.

  • Leien dak

Een leien dak wordt al heel lang toegepast. Een bekend materiaal dus. 

  • Exclusief dak

Als je graag gaat voor een uniek dak dan is exclusieve dakbedekking wat je zoekt.

  • Bitumen dakbedekking

Dit materiaal wordt gebruikt voor het isoleren van platte daken. Het wordt ook wel dakleer genoemd. Het is een populair materiaal, het is namelijk lichtgewicht en waterdicht. Daarnaast ook erg sterk materiaal én duurzaam.  

 

Woning laten isoleren

Investeren in een dakisolatie buitenkant? Dat is zeker een goed idee. Het levert je mooie voordelen op. Afhangend van het type dak zal er gekozen worden voor een soort materiaal en dakbedekking. Vraag een offerte aan voor een dakisolatie. Zo krijg je een schatting van de isolatie. 

 

 

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?