Dakrenovatie, Dakbedekking,
Dakisolatie en Zink- & Loodwerk

Dakisolatie aanbrengen

Neem contact met ons op.

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer


Dakisolatie aanbrengen

Een goede dakisolatie aanbrengen is erg belangrijk. Het zorgt er namelijk voor dat de warmte in de winter binnen blijft. En dat het in de zomer juist lekker koel blijft in huis. Daarnaast zorgt het ervoor dat er minder vocht in je woning kan komen. Minder warmteverlies betekent natuurlijk automatisch dat je stookkosten omlaag gaan, dat is wel zo fijn voor je portemonnee. Het is een investering waar je zeker profijt van gaat hebben. Waarom? Omdat er gewoon veel voordelen aan zitten. Waarvan de belangrijkste een lager energieverbruik is. Dakisolatie aanbrengen is dus een verstandige keuze. Hier lees je wat het grootste voordeel inhoudt en welke materialen er gebruikt kunnen worden voor een dakisolatie.

  Kom in contact

  Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

  Een lager energieverbruik

  Dakisolatie aanbrengen zorgt er voor dat er zo min mogelijk warmte verloren gaat. Zo blijft het dus lekker warm in huis wanneer je de kachel weer eens aan zet. En dit scheelt een hoop voor je portemonnee. Je hoeft namelijk minder de kachel op te stoken, waardoor je gewoon een lager energieverbruik hebt. Je bespaart dus flink op de energiekosten. Dat maakt het een investering. Je verdient hem namelijk weer terug, door middel van de lagere energiekosten. Een investering die het zeker waard is. Het levert meer wooncomfort op, je huis wordt meer waard en je hoeft gewoon minder hard te stoken. Zeker in deze tijd is dat
  een groot voordeel.

  Dakisolatie aanbrengen materiaalgebruik

  Bij een dakisolatie wordt er vakkundig te werk gegaan. Eerst wordt er natuurlijk voorbereid, waarna het isolatiemateriaal aangebracht wordt en het dak weer netjes wordt afgewerkt. Dakisolatie aanbrengen kan gedaan worden met diverse materialen. Een aantal materialen die vaak gebruikt worden tijdens een dakisolatie:
  ● Dakpannen
  ● Shingles
  ● Leien dak
  ● Bitumen dakbedekking
  Welk materiaal er gebruikt gaat worden tijdens de dakisolatie hangt af van het type dak en de voorkeuren. Vraag een offerte aan en kom erachter wat voor materiaal geschikt is voor jouw dak en hoeveel de investering gaat zijn.

  WhatsApp openen
  Hulp nodig?
  Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?