Dakrenovatie, Dakbedekking,
Dakisolatie en Zink- & Loodwerk

Shingles daken

Shingles daken zijn een sterk opkomende trend in Nederland op het gebied van dakbedekking. Deze variant van dakbedekken is afkomstig uit de Verenigde Staten en wordt daar veel gebruikt. Shingles zijn eigenlijk bitumen leien. Ze zijn gemaakt van lange stroken bitumen. Daardoor zijn het lichte en flexibele leien die gemakkelijk op maat te snijden zijn. Dakshingles worden vaak gebruikt op tuinhuisjes.

Neem contact met ons op.

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


De voordelen van shingles dakbedekking:

 • Makkelijk te leggen, makkelijker dan dakpannen of bitumen
 • Decoratief uiterlijk
 • Gegarandeerd waterdicht door speciaal gevormde nok- en hoekshingles
 • Lange levensduur: zo’n 25 jaar
 • In allerlei kleuren en afwerkingen beschikbaar
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Weinig onderhoud nodig
 • Goedkoper alternatief voor leisteenWilt u meer informatie over shingles? Of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder.

Kom in contact

Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

Wat kost een shingles dak?

De kosten van een shingles dak variëren. Ze hangen onder andere af van:

 • De gewenste shingles bedekking
 • Het type dak
 • De staat van het dak
 • De benodigde aanvullende werkzaamhedenBenieuwd naar uw kostenplaatje voor een shingles dak? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Ik wil dakshingles plaatsen

Ervaring is een vereiste om dakshingles perfect te kunnen plaatsen. De shingles moeten goed gelegd en bevestigd worden om de waterdichtheid te kunnen garanderen. Er bestaat anders een grote kans dat er lekkage gaat optreden. Ook moet uw dak de juiste hellingshoek hebben om de shingles te kunnen plaatsen.

Dakdekker Brummer heeft ruime ervaring in het plaatsen van dakshingles. Ons bedrijf bestaat al meer dan 35 jaar. Wij voeren de dakwerkzaamheden gegarandeerd vakkundig en efficiënt uit. Bij ons staat kwaliteit namelijk altijd voorop! Vraag een vrijblijvende offerte aan en u ontvangt van ons meer informatie en een kostenopgave.

Type dakbedekking

Verstand van alle daken

Wij hebben veel ervaring met het werken met allerlei soorten dakbedekkingen. Daarom kunnen we u altijd het juiste advies geven over de meest geschikte dakbedekking voor uw pand. Hierbij houden wij rekening met uw budget, woonsituatie of locatie en wensen.

Dakpannen

Dakpannen zijn de meest toegepaste vorm van dakbedekking. De uitstraling van uw woning of (bedrijfs)pand wordt o.a. bepaald door de staat van het dak. Een mooie pan die op de juiste manier is gelegd, draagt hier dan ook aan bij.

Shingles

Shingles daken zijn een sterk opkomende trend in Nederland. Deze variant van dakbedekken is afkomstig uit de Verenigde Staten. Daar wordt deze dakbedekking veel gebruikt. Shingles worden gemaakt van lange stroken bitumen.

Leien dak

Leien dakbedekking wordt al heel lang toegepast. Daardoor is het aanleggen en onderhouden van leien daken een echt ambacht. Vroeger werden er vooral natuurleien gebruikt, tegenwoordig zijn kunstleien populairder.

Exclusief dak

Bent u op zoek naar een unieke uitstraling, een dak dat je niet veel bij andere panden ziet? Kies dan voor een exclusief dak. Ook als u een speciale vorm dak of gevel heeft, valt dit hieronder. Wij informeert je graag over de mogelijkheden

Bitumen

Bitumen dakbedekking wordt ook wel dakleer genoemd. Bitumen is populair als dakbedekking voor platte daken, bijvoorbeeld voor het dak van een garage, aanbouw of serre. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat uw tevredenheid voorop. Daarom voeren wij uw project uit met de best mogelijke service. En gebruiken wij altijd de beste materialen. Mede hierdoor kunnen wij 10 jaar tevredenheidsgarantie geven!

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Makkelijke aanvraag, sterke aanpak

Vraag jouw vrijblijvende dakinspectie vandaag aan

Werkzaam in een straal van circa 60 min. Rondom Rotterdam. Vul het formulier in en we nemen direct contact met je op! Je kan ook op elk moment van de dag bellen naar 085 3001 777  of je kunt ons bereiken via mail op offerte@dakdekkerbrummer.nl.

Terugbelverzoek

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Door onze 35 jaar ervaring geven wij 10 jaar garantie op onze daken.

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?