Dakrenovatie, Dakbedekking,
Dakisolatie en Zink- & Loodwerk

Exclusieve daken

Soms bent u op zoek naar een echte unieke uitstraling, iets wat niet veel anderen hebben. Dan is exclusieve dakbedekking wat voor u. Ook wanneer u een speciale vorm dak of gevel heeft, valt dit onder exclusieve dakbedekking. Er zijn namelijk speciale materialen en technieken voor nodig om de werkzaamheden succesvol te kunnen uitvoeren.

Neem contact met ons op.

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Exclusieve daken

Onder exclusieve dakbedekking valt alle dakbedekking die niet vaak wordt gebruikt. Bijvoorbeeld rieten daken of daken met een geïntegreerde zonnecel in de dakconstructie.

Onze jarenlange ervaring met allerlei soorten daken en dakbedekkingen stelt ons in staat ook exclusieve dakbedekkingen te realiseren. Wij denken graag met u mee hoe wij uw dak bijzonder kunnen maken.

Kom in contact

Bij Dakdekker Brummer bent u dus aan het juiste adres voor al uw dakwerkzaamheden. Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of via het formulier aan de rechterkant.

Waarom een exclusief dak?

  • Voor een bijzondere uitstraling van uw huis of bedrijf
  • U wilt zich onderscheiden
  • Uw dak of gevel heeft een speciale vorm
  • U kiest voor een dakbedekking die niet vaak wordt gebruikt
  • Bij specifieke wensen of eisen

Ik wil een exclusief dak

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, zodat uw dak uniek is en een uitstraling heeft die bij u en uw pand past.

Ons bedrijf heeft ruim 35 jaar ervaring met allerlei soorten daken en dakbedekkingen. Ook voor de exclusievere dakbedekkingen zoals riet en leisteen beheersen wij het ambacht. Bij ons is bijna alles mogelijk!

Type dakbedekking

Verstand van alle daken

Wij hebben veel ervaring met het werken met allerlei soorten dakbedekkingen. Daarom kunnen we u altijd het juiste advies geven over de meest geschikte dakbedekking voor uw pand. Hierbij houden wij rekening met uw budget, woonsituatie of locatie en wensen.

Dakpannen

Dakpannen zijn de meest toegepaste vorm van dakbedekking. De uitstraling van uw woning of (bedrijfs)pand wordt o.a. bepaald door de staat van het dak. Een mooie pan die op de juiste manier is gelegd, draagt hier dan ook aan bij.

Shingles

Shingles daken zijn een sterk opkomende trend in Nederland. Deze variant van dakbedekken is afkomstig uit de Verenigde Staten. Daar wordt deze dakbedekking veel gebruikt. Shingles worden gemaakt van lange stroken bitumen.

Leien dak

Leien dakbedekking wordt al heel lang toegepast. Daardoor is het aanleggen en onderhouden van leien daken een echt ambacht. Vroeger werden er vooral natuurleien gebruikt, tegenwoordig zijn kunstleien populairder.

Exclusief dak

Bent u op zoek naar een unieke uitstraling, een dak dat je niet veel bij andere panden ziet? Kies dan voor een exclusief dak. Ook als u een speciale vorm dak of gevel heeft, valt dit hieronder. Wij informeert je graag over de mogelijkheden

Bitumen

Bitumen dakbedekking wordt ook wel dakleer genoemd. Bitumen is populair als dakbedekking voor platte daken, bijvoorbeeld voor het dak van een garage, aanbouw of serre. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Tevredenheidsgarantie

Voor ons staat uw tevredenheid voorop. Daarom voeren wij uw project uit met de best mogelijke service. En gebruiken wij altijd de beste materialen. Mede hierdoor kunnen wij 10 jaar tevredenheidsgarantie geven!

Benieuwd waar wij onze materialen vandaan halen?

Makkelijke aanvraag, sterke aanpak

Vraag jouw vrijblijvende dakinspectie vandaag aan

Werkzaam in een straal van circa 60 min. Rondom Rotterdam. Vul het formulier in en we nemen direct contact met je op! Je kan ook op elk moment van de dag bellen naar 085 3001 777  of je kunt ons bereiken via mail op offerte@dakdekkerbrummer.nl.

Terugbelverzoek

Vul hieronder het formulier in om in contact te komen met Dakdekker Brummer.


Door onze 35 jaar ervaring geven wij 10 jaar garantie op onze daken.

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?