Corona update

Gelukkig kunnen onze dakdekkers ondanks het coronavirus hun werkzaamheden voor onze klanten voortzetten. Omdat wij de veiligheid van ons personeel en onze klanten willen waarborgen, zullen wij ons te allen tijden houden aan de maatregelen van het RIVM. Ook hebben wij een protocol wat betreft de hygiëne van ons personeel, waar zij zich uiteraard strikt aan houden.

Hoe gaat Dakdekker Brummer om met het coronavirus?

Mogen we bij u op werkzaamheden komen verrichten? Dan vragen wij u deze regels even door te lezen, zodat wij u zo veilig mogelijk van dienst kunnen zijn:

• Ons personeel zal u (helaas) geen hand geven bij binnenkomst;
• Ons personeel houdt ten alle tijden 1,5 meter afstand, zou u dat ook willen doen?
• Heeft u of iemand anders in uw huishouden klachten als keelpijn, hoesten of een verkoudheid? Dan vragen wij u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Dan zorgen wij ervoor dat er een nieuwe afspraak gepland wordt!

Heeft u nog vragen over onze maatregelen m.b.t. het coronavirus, of wilt u een afspraak verplaatsen? Bel ons gerust op: 085-3001777.

Door onze 35 jaar ervaring geven wij 10 jaar garantie op onze daken.

Sabrina Varenhorst
Sabrina Varenhorst
02/11/2020
Duidelijke offerte en uitmuntend werk geleverd. Fijne partij om mee te werken, zowel in uitvoering als in communicatie. Dat ook nog tegen scherpe tarieven. Een aanrader!.
Elizabeth Reinders
Elizabeth Reinders
01/11/2020
Wij zijn zeer tevreden met Dakdekker Brummer, vriendelijk, goede prijs en goed werk! leveren ze, raad het iedereen aan bedankt.
JJBHaushaltswaren
JJBHaushaltswaren
01/11/2020
Wij zijn uitermate tevreden over Dakdekker Brummer De service als perfect ervaren, keurig volgens afspraak alles in orde gemaakt. Zelfs extra werk was geen probleem en direct probleem oplossen dikke 10 verdiend. Vriendelijk bedankt voor de goede service.
Bas de Bruin
Bas de Bruin
16/10/2020
Eigenaresse van het bedrijf is positief, direct in de benadering en daadkrachtig. Vragen worden direct beantwoord. Extra werkzaamheden kunnen direct overlegd en uitgevoerd worden. Dakdekkers werken snel en netjes.
Lucienne B.
Lucienne B.
02/10/2020
Echt een aanrader!
Stephan van Holsteijn
Stephan van Holsteijn
04/06/2020
Wij hebben een erg prettige samenwerking ervaren met dit bedrijf voor het renoveren en isoleren van ons platte dak. Snelle responsetijd, heldere offerte en een scherpe prijs. Duidelijke communicatie en ook een tussentijdse aanpassing was geen probleem. Het werk werd netjes en snel uitgevoerd door ervaringen vakmensen.
Tha Bos
Tha Bos
24/05/2020
Perfect bedrijf! Goede kwaliteit en snel!

Kom in contact

We staan telefonisch klaar voor al jouw vragen of om een project te bespreken. Ook staan wij klaar of om direct langs te komen voor reparaties 

DAKDEKKER BRUMMER

- Voor al uw dakwerk -

Boek snel, wij repareren sneller

Vraag een vrijblijvende dakinspectie aan

Of het nu over dakwerken, onderhoud, renovatie, reparatie of nieuwe dakbedekking gaat, u kunt voor alles wat met daken te maken heeft bij ons terecht. Zoek niet verder, maar vul het aanvraagformulier in! Dan ontvangt u snel onze reactie.

Aanvraag formulier

WhatsApp openen
Hulp nodig?
Hallo! Heeft u een probleem aan uw dak?